Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jānis Stībelis koncertā atklās jauno albumu “Diapozitīvi”

3.septembrī Dzintaru koncertzālē dziedātājs Jānis Stībelis plašākai publikai pirmo reizi atskaņos sava septītā albuma “Diapozitīvi” materiālu, informēja mūziķa pārstāve Dace Ozola. Albumā iekļautas divpadsmit dziesmas, to skaitā gan regeja un merengas stilā, gan klasiskās balādes un dziesmas, kurās saklausāmas popmūzikas, džeza, soulmūzikas un rokmūzikas ietekmes.

Pats mūziķis par jauno albumu stāsta: “Svarīgi uz pasauli raudzīties labsirdīgi, mēģinot rast spēku pozitīvajā, kas mums katram un visiem kopā ir dots no dabas. Strādājot pie jaunajā albuma skaņdarbiem, iztēlē atcerējos “mazos” dzīves priekus – īpašos mirkļus.Līdz ar to radās tāds kā manas dzīves mirkļu kaleidoskops. Pozitīvi attēli... diapozitīvi.”Albums tapis gada laikā, dažas no tajā iekļautajām dziesmām, to skaitā, kā “Es tikai smejos”, “Sirdspukstu taktī’”, “Dāvana – sirds” un “Pozitīvs”, jau ieguvušas popularitāti un lieliski noturējušās Latvijas mūzikas topu virsotnēs. Pie albuma Jānis Stībelis strādājis kopā ar jauno dziedātāju Aminatu Savadogo, saksofona guru - Gintu Pabērzu, Raimondu Macatu, kas albumā iespēlējis mutes harmonikas, bundzinieku Andri Buiķi, skanīgo “City Jazz Big Band”, dziedātāju Amber un AG, kā arī basģitāristu Oskaru Spoģi, ģitāristu Mārci Auziņu, kā arī citiem viesmāksliniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja