Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Latvijas Nacionālajā operā viesosies muzikālie komiķi Igudesman&Joo

1. aprīlī pirmo reizi Latvijas Nacionālajā operā viesosies muzikālo komiķu duets Igudesman&Joo jeb Aleksejs Igudesmans (vijole) un Jang-ki Džū (klavieres), lai kopā ar Latvijas Nacionālās operas simfonisko orķestri sniegtu programmu – Big Nightmare Music, informēja Operas pārstāve Irbe Treile.

Dueta Igudesman & Joo radītie unikālie teatrālie šovi apvieno komēdiju, klasisko mūziku un populāro kultūru. Viņu muzikālie skeči YouTube.com skatīti vairāk nekā 35 miljonus reižu. Duets bieži uzstājas dažādu valstu televīzijās. Vienlīdz ērti viņi jūtas gan klasiskās koncertzālēs, gan stadionos ar 18 000 skatītāju. Viņu mērķis ir piesaistīt  klasiskajai mūzikai jauniešu auditoriju.

Šovā Big Nightmare Music skanēs Mocarta, Rahmaņinova, Baha, Vivaldi, Štrausa, Bēthovena, Igudesmana un Džū mūzika. Šova darbībā tiek iesaistīts arī orķestris.

"Igudesmans un Džū ir ne tikai muzikāli virtuozi, bet arī komikas maestro. Viss, kam viņi pieskaras, pārvēršas zeltā, un es esmu sajūsmināts ik reizi, kad redzu viņus. Šis noteikti ir viens no smieklīgākajiem un izklaidējošākajiem šoviem, ko jebkad esmu redzējis. Nevaru vien sagaidīt, kad atkal ieraudzīšu viņus uz skatuves," par abiem mūziķiem saka čellists Miša Maiskis.

"Smieklīgākais šovs par mūziku un mūziķu dzīvi, ko esmu redzējis kopš dižā Viktora Borges laikiem. Visu vakaru nespēju beigt raudāt no smiekliem. Ejiet skatīties šos talantīgos mūziķus – viņi jums parādīs dzīvi no tās smieklīgākās puses. Tas nav vienkārši izklaidējoši, tas ir izcili jautri," teic vijolnieks Gidons Krēmers. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja