Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezentēs grupas “Very Cool People” dziesmas “Sexual Beats” videoklipu

Klubā "Pulkvedim neviens neraksta" 14. martā plkt.21 notiks grupas "Very Cool People" dziesmas "Sexual Beats" videoklipa prezentācijas ballīte, informē mūziķu pārstāvis Elvijs Grafcovs. Ieejas maksa - Ls 3.

Ballītē uzstāsies "Very Cool People" un viesi - soul, R&B vokāliste Alise Kante un DJ Rob4Real, kurš arī spēlēs klubā pēc "VCP" koncerta, kā arī vairāki pārsteiguma viesi!

Funk-jazz apvienība "Very Cool People" februārī ir ierakstījusi jaunus skaņdarbus un vienam no tiem sadarbībā ar Mārtiņu Jansonu ir tapis arī videoklips. Šis ir Latvijā viens no retiem videoklipiem, kas tapis instrumentālai improvizācijas mūzikai, taču puiši nolēma paeksperimentēt. Klipā piedalās "Very Cool Chicks" dejotājas ar īpašām "Cool moves" kustībām.

Pēc apmēram 40 koncertiem dažādos klubos un festivālos Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Spānija, pēdējā pusotra gada laikā, puiši ir nolēmuši laist klajā arī pirmo radio singlu "Sexual Beats". Sadarbībā ar "Platforma music" no šodienas digitālā veidā www.PlatformaMusic.lv būs pieejama grupas mūzika, tai skaitā arī "Sexual Beats". Kā arī visiem būs pieejama bezmaksas lejupielāde grupas prezentācijas dziesmai "VERY COOL PEOPLE", kuru puiši atskaņo pirms katra koncerta, kāpjot uz skatuves. Atver Platforma Music mājas lapā singlu "Sexual Beats" un tur būs dota instrukcija, kā tikt pie bezmaksas dziesmas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja