Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

RTU 150 gadu jubilejā notiks vērienīgs lieluzvedums Radi tālāk!

14. oktobrī Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) ar vērienīgu mūzikas, mākslas un tehnoloģiju caurvītu lieluzvedumu Radi tālāk! Arēnā Rīga atzīmēs 150 gadu jubileju, pavēstīja RTU pārstāve Egija Saļņikova.Skatītājus priecēs vijolniece Baiba Skride, pianists Vestards Šimkus, dziedātājs Intars Busulis, operas soliste Inga Kalna, ģitārists Kaspars Zemītis, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris ar maestro Aleksandru Viļumani pie diriģenta pults, aktieris Arturs Skrastiņš, kā arī deju ansambļi Vektors un Dancis, kori Gaudeamus un Delta.

Par godu nozīmīgajai jubilejai veidotajā uzvedumā Radi tālāk! mūzika, māksla un oriģinālas Roberta Rubīna veidotas video projekcijas uzburs tehnoloģisku parādi, kas skatītājiem vēstīs par RTU zinātniskajiem sasniegumiem un būtiskākajiem notikumiem cauri gadsimtiem.Radi tālāk! veidotāji ir režisors Jānis Siliņš, scenogrāfs Aigars Ozoliņš, muzikālais vadītājs Juris Vaivods un producente Leonarda Ķestere – vēlas uzsvērt talantīgu zinātnieku, pedagogu, studentu un mākslinieku mijiedarbību, kas allaž vērsta uz to, lai mūsu ikdienas dzīve kļūtu radošāka un skaistāka. Muzikāli tas iezīmēsies Riharda Vāgnera, Džordža Geršvina, Artūra Maskata un citu komponistu skaņdarbos. RTU 150 gadu jubilejas lieluzvedums Radi tālāk! notiks 14. oktobrī plkst.17 Arēnā Rīga. Uz svinībām aicināti RTU absolventi, studenti, darbinieki, partneri, draugi un interesenti. Par ielūgumiem uz pasākumu iespējams uzzināt www.rtu.lv/150 vai zvanot pa tālruni 67089343.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavojoties Arēnas šovam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam līdz šim grandiozākajam un dinamiskākajam koncertšovam, kas notiks 6. decembrī Arēnā Rīga, izdod jaunu skaņdarbu Jāshēmo, informēja mūziķ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja