Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Senās mūzikas festivālu

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Senās mūzikas festivāla koncertiem, kas no 9. līdz 11.jūlijam notiks Rīgā un Rundālē un šogad norisināsies jau piecpadsmito reizi, informē VSIA "Latvijas koncerti" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica. Šogad festivāls izskanēs itāļu senās mūzikas zīmē; tā noskaņu veidos agrīnie gregoriskie dziedājumi, itāļu baroka dižgara Antonio Vivaldi mūzika, Klaudio Monteverdi madrigāli u.c. itāļu baroka mūzikas autoru skaņdarbi.

Senās mūzikas festivāls noslēgsies 11.jūlijā Rundālē. Šajā koncertā klausītājiem būs iespēja dzirdēt vienu no visslavenākajām madrigālistu grupām - vokālo ansambli "La Venexiana" no Itālijas, kā arī vērot Lielbritānijas baroka mūzikas un dejas ansambļu "Mercurius Company" un "Time Dance" sniegumu. Neizpaliks arī Georga Frīdriha Hendeļa "Karaliskā uguņošanas mūzika", kas tiks atskaņota Rundāles pils dārzā.

Festivālā klausītājus priecēs arī pašmāju mūziķi: vokālais ansamblis "Schola Cantorum Rīga", ansamblis "Taureņi debesīm", kamerorķestris "Sinfonietta Rīga", baroka orķestris "Collegium Musicum Rīga", Rīgas Doma zēnu koris, dziedātājs Sergejs Jēgers u.c.

Biļetes uz Rīgas koncertiem par Ls 5-10 un Rundāles koncertiem par Ls 5-20 jau var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Studentiem un pensionāriem - atlaides. Sīkāka informācija par festivālu: www.latvijaskoncerti.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja