Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šodien sāk tirgot biļetes uz Moriseja koncertu

Biļetes uz britu kulta mūziķa Moriseja (Morrissey) koncertu, kas notiks 5. jūlijā "Sapņu fabrikā", varēs iegādāties no šodienas, 8. aprīļa, plkst. 10.00 visās "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv, informē koncertaģentūras FBI sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

Stāvbiļetes maksās Ls 25, bet koncerta pēdējās ieejas biļetes būs nopērkamas par Ls 30. Tirdzniecībā nonāks arī sēdvietas pie galdiņiem balkonā, kuru cena būs Ls 35.

Koncertaģentūra jau saņēmusi mūziķa prasību sarakstu, kas jāievēro koncerta dienā. "FBI" direktore Inga Kadeka atklāj: "Mūziķim nav nekādu kaprīžu saistībā ar to, kam jābūt aizskatuves telpās koncerta dienā, taču ir viena prasība, kuras ievērošanu mūziķis pieprasa obligāti. Tās neizpildīšanas gadījumā viņš pat var atteikties kāpt uz skatuves. Ēdiena pagatavošanā nekādā gadījumā nedrīkst būt izmantota gaļa. Morisejs ir pārliecināts veģetārietis kopš 11 gadu vecuma un liels dzīvnieku tiesību aizstāvis, kam gaļas produktu izmantošana pārtikā ir absolūts tabu. Veģetārieši ir arī viņa pavadošās grupas dalībnieki un tehniskais personāls, tāpēc koncerta dienā pavārs gatavos tikai veģetāros ēdienus."

Par savu strikto nostāju dzīvnieku aizsardzības jomā mūziķis izsakās lakoniski: "Manī ir daudz mīlestības un nevēlos atņemt dzīvību. Dzīvnieki ir pelnījuši tiesības uz dzīvi, taču par nožēlu, daudzos cilvēkos ir vēlme nogalināt un kontrolēt citas dzīvas būtnes."

Moriseja pārliecība un kodolīgie izteikumi nereti izsaukuši asu reakciju no citu slavenu mūziķu puses. Taču par spīti tam, daudzi mūzikas grandi atzīst, ka Morisejs ir viens no ievērojamākajiem un ietekmīgākajiem mūsdienu izpildītājiem. Grupas "U2" līderis Bono, žurnālā "Rolling Stone", raksturojot Moriseja mūziku, izsakās: "Kad braucot mašīnā pirmoreiz izdzirdēju viņu dziedam, daudz netrūka, lai es šajā mirklī sadauzītu mašīnu un nokļūtu komā. Tik spēcīgi mani iespaidoja Moriseja balss."

Britu dziedātājs un dziesmu autors Morisejs ir viena no mūsdienu mūzikas kulta figūrām. Mūziķa veiksmīgās solo karjeras laikā jau desmit singli no Moriseja izdotajiem solo albumiem ir iekļuvuši Lielbritānijas singlu TOP 10. Harismātiskā dziedātāja solo albumi Lielbritānijā vairakkārt ieguvuši zelta statusu, bet disks "You Are the Quarry" sasniedza platīna statusu.

Žurnāls "Rolling Stone" Moriseju ir ierindojis starp 100 visu laiku labākajiem dziedātājiem. Ietekmīgais mūzikas žurnāls "NME" Moriseju raksturo kā "vienu no visu laiku ietekmīgākajiem mūziķiem". Savukārt britu laikraksts "The Independent" par Moriseju raksta: "Lielākā daļa mūziķu par ikonām kļūst tikai pēc nāves, taču Morisejs par tādu ir kļuvis jau dzīves laikā."

Šogad mūziķis izdeva savu devīto solo albumu "Years of Refusal" un pats Morisejs to raksturo kā spēcīgāko albumu, kādu viņš jebkad ierakstījis.

Jau no otrdienas, 7. aprīļa, plkst. 10.00 tiks uzsākta koncerta biļešu iepriekšpārdošana "FBI" koncertu kluba biedriem. Piedāvājums attiecas arī uz visiem interesentiem, kas līdz šim "FBI" koncertu klubā nav reģistrējušies. Reģistrēties iespējams "FBI" mājas lapā (www.fbi.lv). Pirmās 200 stāvbiļetes varēs iegādāties par īpašu cenu - Ls 20.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja