Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Treisija Čepmena izdod jaunu albumu

Atzīmējot savas karjeras divdesmitgadi, dziedātāja Treisija Čepmena (Tracy Chapman) nāk klajā ar jaunu albumu “Our Bright Future”, kas no 19.novembra pieejams arī Latvijā, informē izdevniecības "Platforma Music" pārstāvis Jānis Penka.

Ja savas 20 gadus ilgās dziedātājas karjeras laikā izdotajos astoņos albumos Treisija Čepmena galvenokārt pievērsās tagadnes problēmām, kā politiskām, tā sociālām, tad jaunajā albumā “Our Bright Future”, kā jau liecina tā nosaukums, viņa dzied par cerību un tai pat laikā grūtību pilno nākotni.

Albumu Čepmena ierakstīja Losandželosā kopā ar producentu Lariju Kleinu studijā “Henson Studios”, kas kādreiz piederēja Čārlijam Čaplinam. Kleins, kurš kā līdzproducents saņēmis Grammy balvu par 2007.gada labāko albumu – Herbija Hankoka “River: The Joni Letters”, spēlējis basu jau Čepmenas debijas albumā.

Čepmena uz albuma ierakstu sapulcinājusi pieprasītu profesionālu mūziķu ansambli – taustiņinstrumentālistu Lariju Goldingu (John Mayer, Madeleine Peyroux), bundzinieku Stīvu Gadu (David Sanborn, Paul Simon) un ģitārspēles veterānu Dīnu Parksu (Michael Jackson, B.B. King). Atsevišķos skaņdarbos šos veterānus nomaina jaunās paaudzes mūziķi – bundzinieks Džoijs Varonkers (Beck, Nelly Furtado), taustiņinstrumentālists Robs Burgers (Norah Jones, Rufus Wainwright) un ģitārists Džo Gors (Tom Waits, PJ Harvey, the Eels).

Čepmenas ilggadējiem cienītājiem albuma pirmais singls “Sing For You” atmiņā atsauks 1988.gadu, kad viņa ar dziesmām “Fast Car” un “Talkin ‘bout a Revolution” pirmoreiz parādījās MTV ēterā, ar savu dziesminieces talantu radot sava veida atmodu tā laika mūzikā.

Pašlaik Čepmena devusies savā pirmajā solo turnejā pēc 10 gadu pārtraukuma un līdz decembra beigām sniedz koncertus Eiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja