Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valmieras teātrī Viesturs Meikšāns iestudē izrādi "Vīns un nezāles"

5.februārī plkst.18.30 uz Valmieras teātra Lielās zāles skatuves pirmizrādi piedzīvos režisora Viestura Meikšāna iestudētā izrāde "Vīns un nezāles", informē VDT sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Peļņika. Jaunā izrāde ir režisora skatuves variants pēc filmu "Amerikāņu skaistums" un "Magnolija" motīviem, un tai tiks piešķirta traģikomiska noskaņa ar realitātes šova elementiem.

Izrādes režisors V.Meiksāns atklāj: "Grāmatveikalos ir noperkama grāmata "The Secret", kas māca cilvēkiem, kā kļūt veiksmigākiem, ietekmējot savu apziņu. Ideja ir ļoti veselīga un, iespējams, ar pašsuģestiju varam izbraukt ārā no visiem netikumiem un problēmām, kā arī atbrīvoties no pārējā, kas nav mūsu laimes cienīgs.Tikai - vai vispārākajā pakāpē sludinātās patiesības ir vienīgā burvju nūjiņa?" Jaunajā izrādē tiek ironiski runāts par labo domu domāšanu, taču izrādes veidotājus galvenokārt interesējot, kas notiek situācijā, kad cilvēks pasaka "nē" dzīvei, kāda tā bijusi līdz šim, un sāk visu no sākuma: galvenais varonis Leons Burnickis zaudē darbu un kļūst par Salaveci, kura moto ir: es esmu cilvēks, kam nav ko zaudēt.

Lomās: Imants Strads, Elīna Vāne, Inga Siliņa, Ingus Kniploks, Krišjānis Salmiņš, Ieva Puķe, Tālivaldis Lasmanis un Māra Vīgante. Izrādes scenogrāfiju veidojis Reinis Suhanovs, muzikālo noformējumu - Mārtiņš Meiers, kostīmus - Ieva Veita un Rūta Briede.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja