Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nākamās Rīgas modes nedēļas reklāmas seja - Andris Bulis

Pēc ilgiem radošiem meklējumiem un diskusijām organizatori beidzot izdarīja savu izvēli – par nākamās Rīgas modes nedēļas rudens sesijas reklāmas seju ir kļuvis pazīstamais "Teātra Observatorija" aktieris Andris Bulis, stāsta"Baltic Fashion Federation" pārstāve Tatjana Balvas. A.Bulis, kuram ir pieredze modeļa darbā, šobrīd tiekot uzskatīts par vienu no stilīgākajiem aktieriem un seksīgākajiem vīriešiem Latvijā, tādēļ izvēle esot likumsakarīga.

"Manuprāt, mode vienmēr ir bijusi mākslas, teātra sastāvdaļa. Un tas jau sen ir pierādīts. Pēc tērpiem vienmēr var noteikt laiku, kurā notiek lugas vai iestudējuma darbība," izvēli komentējis pats aktieris. Rīgas modes nedēļas vēsturē tas ir pirmais gadījums, kad reklāmas kampaņai izvēlēts vīrietis.

RFW rudens sesijas laikā īpaša uzmanība tiks pievērsta stipra dzimuma modei. Kā apgalvo A.Bulis, izvēloties apģērbus, viņš jūtot atbildību pret sevi un tiem cilvēkiem, kuri viņam ir blakus. "Bieži ir jāģērbjas saskaņā ar etiķeti. Un tas man patīk. Es ceru, ka šī Modes nedēļa pievērsīs vairāk uzmanības tam, kā izskatās vīrieši Latvijā, un mēs nekautrēsimies atzīt, ka sekojam līdzi modes tendencēm." A.Bulis kopā ar Maiju Silovu būšot arī RFW "balsis". Abi Rīgas modes nedēļas pasākumu vadījuši jau 2006. gadā.

Devītā pēc kārtas RIGA FASHION WEEK notiks no 30.oktobra līdz 5.novembrim. Publikas un vadošo modes industrijas speciālistu vērtējumam tiks prezentētas 2009. gada pavasara / vasaras kolekcijas, kurās pienācīga uzmanība tiks veltīta ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu modei un stilam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja