Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rīgas jauniešu centrs Kaņieris aicina uz atvērto durvju dienu

19. septembrī Rīgas jauniešu centrā Kaņieris tiek rīkota atvērto durvju diena, kuru apmeklēt aicināts ikviens savu sapņu vai ideju īstenošanā ieinteresētais jaunietis.Pasākumā varēs uzzinātu par iespējām iesaistīties jauniešu nevalstisko organizāciju darbībā, kā arī smelties un piedāvāt idejas jaunu, aizraujošu neformālās mācīšanās projektus īstenošanai Latvijā un Eiropā, pastāstīja Rīgas domes pārstāve Indra Vilde.

Atvērto durvju dienā, kā arī ikdienā jauniešu centrā Kaņieris ir laipni gaidīts ikviens jaunietis, lai iepazītos ar Rīgas jaunatnes organizācijām un atrastu sev piemērotāko. Atvērto durvju dienā varēs apmeklēt četras tematiskās telpas: apmācību organizētājiem, radošo izpausmju īstenotājiem, āra dzīves un veselības projektu realizētājiem. Pasākumā būs iespēja vērot un klausīties arī muzikālās performances, kā arī izpētīt brīvprātīgā darba iespējas Latvijā un Eiropā.Ikdienā Kaņieris kalpo par sadarbības platformu starp jaunatnes organizācijām un tiem jauniešiem, kas vēlas atrast savām interesēm atbilstošu līdzdalības veidu. Kopš atvēršanas brīža 2011. gada 20. maijā, centrs ir realizējis 57 projektus, tajā notikuši 248 organizāciju rīkotie pasākumi, 100 radošās nodarbības un semināri. Šajā laikā centru apmeklējuši 7063 jaunieši.Atvērto durvju diena Rīgas jauniešu centrā Kaņieris ir viens no Jauniešu mēneša deviņiem pasākumiem. Jauniešu mēnesi atbalsta Rīgas pašvaldība un koordinē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments.Rīgas jauniešu centra Kaņieris atvērto durvju diena norisināsies 19. septembrī no plkst. 16 līdz 20 centrā Kaņieris Rīgā, Kaņiera ielā 15. Plašāka informācija: www.jauniesumenesis.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavojoties Arēnas šovam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam līdz šim grandiozākajam un dinamiskākajam koncertšovam, kas notiks 6. decembrī Arēnā Rīga, izdod jaunu skaņdarbu Jāshēmo, informēja mūziķ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja