Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

SestDienas receptes šefpavāra gaumē: Sālītu meža sēņu zupa un pildītās bietes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Margarēta
M
Ja nu jūs tomēr mēģināt šo recepti, cepšanas laiku mierīgi var samazināt līdz 5 minūtēm, tad krāsni izslēdz, patur vēl 10 minūtes (elektrība tomēr ir dārga). Un krējumam droši un dāsni lieciet klāt sinepes, mārrutkus, var piejaukt pesto, ja gribas asu, var krējumu sajaukt ar smalki sakapātu čilli, jo bietes ir salkanas, rīsi ir salkani, ābols ar ķimenēm tur neko neglābs. Ja garšo un var atļauties, krējuma vietā labāk uzlikt kādu labu kazas sieru ar izteiktu garšu.
Margarēta
M
Mēdz teikt, ka lielākā daļa mūsdienās publicēto recepšu nekad nav izmēģināta. Nav skaidrs, kāpēc novārītas bietes, kurās iemačkāti novārīti rīsi, jācep 200 grādos 20 minūtes. Salīdzinājumam: āboli krāsnī 200 grādos izcepas 15 minūtēs, lasis pat 10 minūtēs. Ar apvārītiem rīsiem un daudz apcetu malto gaļu pildītu papriku es krāsnī 200 grādos cepu 20 minūtes. Baidos, ka pēc 20 minūtēm cepenē 200 grādos tās bietes būs izjukušas (labākajā gadījumā) vai sakaltušas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata