Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

HTC un BEATS BY DR. DRE sāk jaunu mobilā audio ēru

HTC Corporation paziņojusi par stratēģisku sadarbību un ieguldījumiem Beats™ Electronics LLC – uzņēmumā, kas nozīmīgi mainījis audio tirgu, ieviešot atskaņošanas sistēmas Beats by Dr. Dre™. Abi ātri augošie zīmoli sadarbosies, lai piedāvātu augstākās klases skaņu HTC telefonos.

„HTC un Beats by Dr. Dre partnerība ir iespēja diviem pasaules līmeņa uzņēmumiem mainīt viedtālruņu nozari un noteikt tās nākotni,” sacīja Džimmijs Jovins (Jimmy Iovine), Beats by Dr. Dre un Interscope Geffen A&M Records priekšsēdētājs un vadītājs. „Zīmolam Beats by Dr. Dre šis ir svarīgs solis nepārtrauktajā misijā pārvarēt tās negatīvās sekas, ko ir izraisījusi digitālā revolūcija, un konstruēt tādu audio atskaņošanas pieredzi, lai patērētāji sajustu mūziku tā, kā to ir iecerējis mākslinieks.”

HTC® un Beats™ sadarbojas, lai sniegtu klientiem augsta līmeņa mobilā audio atskaņošanas pieredzi, un jau šā gada rudenī tiks laista klajā HTC ierīču līnija ar integrētiem Beats skaņas jauninājumiem.

Beats ir atradis unikālu veidu, kā pasniegt popkultūru tā, kā to šodien nedara neviens cits zīmols,” sacīja Pīters Čou (Peter Chou), HTC Corporation vadītājs. „Tas ir pārsteidzošs zīmols, un mūsu stratēģiskās partnerības rezultātā klienti baudīs nepārspējamu skaņu HTC telefonos. Mēs pievēršam lielu uzmanību katram mobilo telefonu lietotāju pieredzes elementam, un skaņa ir šīs pieredzes svarīga daļa.”

HTC ir pazīstams ar unikālu mobilo tehnoloģiju piedāvājumu, bet Beats ir zināms kā zīmols, kas nodrošina profesionālā skaņu studijā radītas skaņas pilnvērtīgu atskaņošanu, ļaujot patērētājam klausīties mūziku tā, kā to ir iecerējis mākslinieks. Apvienojoties šiem diviem spēcīgajiem zīmoliem, tiks radīta unikāla mobilās mūzikas un skaņas pieredze, vienlaikus nostiprinot HTC vietu pasaules tirgos.

Beats Electronics turpinās darboties patstāvīgi; priekšsēdētājs arī turpmāk būs Jovins, bet Lūks Vuds (Luke Wood) – prezidents un finanšu direktors. Uzņēmums turpinās sadarboties ar pašreizējiem partneriem, tostarp Monster Cable Products Inc., Hewlett-Packard and Chrysler Group LLC. Jovins arī turpmāk pildīs priekšsēdētāja pienākums Interscope Geffen A&M Records.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko