Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Burovs: Sarunu procedūrā par atkritumu apsaimniekošanu Rīgā varēs pieteikties arī Tīrīga

Sarunu procedūrā par atkritumu apsaimniekošanu Rīgā varēs pieteikties arī Tīrīga, otrdien valdības sēdē pieļāva Rīgas mērs Oļegs Burovs (GKR).

Viņš informēja, ka šorīt Rīgas domē uz tikšanos tika uzaicināti visi atkritumu apsaimniekošanas operatori, bet ieradās trīs no četriem, jo ceturtais paziņojis par darbības izbeigšanu.

Pēc šīs dienas valdības lēmuma, kas paredz uzdot Rīgas domei pildīt Konkurences padomes (KP) lēmumu, Burovs atgriezīšoties Rīgas domē, lai sazinātos ar visiem iespējamajiem atkritumu apsaimniekošanas operatoriem un uzaicinās piedalīties sarunu procedūrā par atkritumu apsaimniekošanu Rīgā.

Pēc Burova teiktā, uz sarunu procedūru tiks aicināti četri komersanti, bet nav izslēgts, ka piektais pretendents var būt Tīrīga

Lai gan vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) bija skeptisks jautājumā par Tīrīga iespējamu dalību sarunu procedūrā. Ministra ieskatā, šajā situācijā atkritumu apsaimniekošana būtu jāuztic uzņēmumiem, kuriem ir resursi - automašīnas un ierīces - to darīt.

Tāpat Rīgas mērs jautājumā par atkritumu apsaimniekošanu galvaspilsētā aicināja ministrus atmest emocijas un gaidīt tiesas lēmumu lietā, kurā Rīgas dome vērsīsies pret KP lēmumu.

Top komentāri

Es
E
Brūnais ušaka poģeļņik tev pašam vajag sūdus izvest.
Neslāvs
N
Kāpēc tikai krievu Ti-Ŗiga, varbūt labāk latviešu Tu-Rīga !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē