Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Tulkojumi ar notariālu apliecinājumu

Tekstu, dokumentu un mutiskās tulkošanas iespējas ir kļuvušas pieejamākas, taču joprojām ir situācijas, kad tiek prasīti notariāli apstiprināti tulkojumi.
Reklāmraksts

Kas ir tās svarīgākās lietas biznesā un kā tās attīstīt?

Biznesā panākumi nav nejaušība, bet gan rezultāts, kas izriet no rūpīgas plānošanas un konsekvences. Lai sasniegtu veiksmi uzņēmējdarbībā, ir vairākas svarīgas jomas, uz kurām jākoncentrējas. Šeit ir dažas būtiskas lietas, kas var kalpot kā pamatkomponentes, kā arī noderīgi padomi to attīstībai.
Reklāmraksts

Pamatnosacījumi drošai braukšanai ziemā

Ziemas iestāšanās lielākoties saistās ar sniegotiem un slideniem ceļiem, kas braukšanas apstākļus padara daudz grūtākus un bīstamākus kā citos gadalaikos. Tomēr, ar pareizu sagatavošanos un uzmanīgu attieksmi pret drošību, jūs varat pārvarēt ziemas sezonu droši. Šajā rakstā mēs apskatīsim pamatnosacījumus un padomus, kas nepieciešami, lai nodrošinātu drošu braukšanu ziemā.
Reklāmraksts

Jelgavas novads – atspēriena platforma veiksmīgai uzņēmējdarbībai

Pērn Jelgavas novadā nodibināti123 jauni uzņēmumi – citi lieli,citi mazi, un tie pārstāv dažādas jomas – no lauksaimniecības un rūpniecības līdz izglītībai un kultūrai. Jelgavas novada pašvaldība piedāvā dažādus atbalsta instrumentus uzņēmējiem, tādēļ šajā vidē tapuši vairāki veiksmes stāsti, kuru vārds izskanējis ne tikai vietējā, bet visas Latvijas mērogā.
Reklāmraksts

Kādas Ziemassvētku dāvanas izvēlēties sievietei?

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs vēlamies pārsteigt un iepriecināt savas mīļās sievietes ar dāvanām, kas atspoguļo mūsu mīlestību un cieņu. Bet kā atrast to īsto dāvanu, kas būtu ne tikai noderīga un skaista, bet arī oriģināla un atmiņām vērta? Lai jums palīdzētu izvēlēties, mēs esam sagatavojuši 7 ieteikumus, kā izvēlēties Ziemassvētku dāvanas sievietei, kas noteikti sagādās prieku un pārsteigumu saņēmējai.
Reklāmraksts

Dāvanas Ziemassvētkos ķermenim un labsajūtai

Iedvesmojošais svētku laiks ir klāt, līdz ar to arī iespēja iepriecināt un pārsteigt, sarūpējot pārdomātas un labsajūtas piepildītas dāvanas Ziemassvētkos saviem mīļajiem. Mūsuprāt, labākā dāvana, ko varam otram sniegt – laiks sev un nesteidzīgas rūpes par savu labsajūtu. Tāpēc izvēlies noderīgas, funkcionālas un aromātiskas dāvanas Ziemassvētkos visām maņām.
Reklāmraksts

Ko dāvināt vīrietim? Noderīgas idejas praktiskām Ziemassvētku dāvanām!

Ziemassvētku laiks ir dāvināšanas laiks, kad mēs cenšamies izrādīt savu mīlestību un rūpēties par mūsu tuvajiem. Tomēr meklējot dāvanas vīriešiem, tas var būt izaicinošs uzdevums. Lai palīdzētu jums izvēlēties piemērotas dāvanas vīrietim Ziemassvētkos, esam apkopojuši idejas par praktiskām dāvanām, kas tiešām būs noderīgas.
Reklāmraksts

Svinīgi svētku tērpi – dress code skaidrojumi

Gada noslēgums ir laiks, kad arvien biežāk un regulārāk apmeklējam dažādus pasākumus, koncertus un saviesīgus notikumus. Dodoties uz tiem, svarīgi ievērot ģērbšanās etiķeti jeb dress code. Lai pasākuma apmeklējums un gatavošanās tam noritētu veiksmīgi, būtiski zināt vairākas nianses par noteikumiem, ko paredz katrs no ģērbšanās etiķetes veidiem jeb dress code. Lasi tālāk un uzzini, kāds svētku apģērbs nepieciešams, ja saņem ielūgumu ar norādi par vēlamo dress code!
Reklāmraksts

Radošā haosa kontrole: LEGO uzglabāšana zem gultas un citas idejas kārtības ieviešanai bērnistabā

Radošā nekārtība – tā varētu raksturot kārtību teju katrā bērnistabā. Bērniem ir sava izpratne par to, kādai būtu jāizskatās sakārtotai istabai un visbiežāk vecāku un bērnu priekšstati krietni vien atšķiras. Tomēr vecākiem jāspēj pieņemt fakts, ka bērna istaba – tā ir viņa privātā telpa un tas, kas šķiet rotaļlietu juceklis, nereti ir bērna dzīvīgās, vienmēr mainīgās un radošās fantāzijas izpausme.
Reklāmraksts

Antibiotiku rezistences samazināšana: vai ES virzās uz 2030. gada mērķu sasniegšanu?

Antibiotiku rezistence ir būtiska sabiedrības veselības problēma, kas ietekmē gan Eiropas Savienību (ES), gan visu pasauli. Katru gadu ES, Islandē un Norvēģijā pret antibiotikām rezistentu infekciju dēļ zaudējam vairāk nekā 35 000 cilvēku dzīvību, tādēļ nedrīkstam ignorēt šī jautājuma steidzamību. ES šo infekciju ietekme uz sabiedrības veselību ir salīdzināma ar gripas, tuberkulozes un HIV/AIDS ietekmi kopā.
Reklāmraksts

Ķermeņa apmācība un veselība

Ķermeņa trenēšana prasa daudz ikdienas pūļu un uzmanības. Nepietiek ar apņēmību vairāk trenēties, ir arī jāuztur šī apņēmība, tāpēc treniņiem ir nepieciešama patiešām augsta motivācija. Ja jūtat, ka jums ir šī motivācija un ka esat pietiekami nobriedis veselīgākai dzīvei, ir pienācis laiks sākt trenēties.
Reklāmraksts

Korporatīvie pasākumi klātienē un tiešsaistē – mūsdienīgas kolektīva saliedēšanas idejas lieliem un maziem kolektīviem

Neatkarīgi no uzņēmuma lieluma, korporatīvajiem pasākumiem ir svarīga nozīme katrā kolektīvā. Tie rada komandas garu un palīdz kolēģiem labāk sastrādāties, ļaujot veidot savstarpējās attiecības neformālākā gaisotnē. Jāatzīst gan, ka tos noorganizēt ne vienmēr ir viegli, īpaši lielākos kolektīvos, jo jāatrod ideja, pret kuru lielākajai daļai kolēģu vismaz nebūs lielu iebildumu (jo atrast ideju, kas patīk pilnīgi visiem, ir gandrīz neiespējami). Turklāt pēdējos gados, kad pandēmijas ietekmē daudzi kolektīvi strādā attālināti, nepieciešams arī izlemt, vai pasākumu organizēt klātienē vai tiešsaistē, kas visu šo procesu padara vēl nedaudz grūtāku.
Reklāmraksts

Kā labi uzrakstīt SEO optimizētu bloga rakstu?

Interneta saturam ir izšķiroša nozīme mūsdienu uzņēmējdarbībā. Lai bloga raksti iegūtu lielāku redzamību meklētājos un piesaistītu vairāk lasītāju, ir būtiski apgūt SEO (Search Engine Optimization) pamatprincipus. Šajā rakstā apskatīsim, kā rakstīt SEO optimizētus bloga rakstus, pielietojot efektīvas metodes un stratēģijas.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi tīrības uzturēšanai remonta laikā

Mājokļa remonts viennozīmīgi ir izaicinošs process. No vienas puses, priecē domas par to, ka rezultātā būs skaists un atjaunots mājokļa izskats, taču, no otras puses, nomāc domas par to, ka remonta procesā mājokli uzturēt kārtīgu un tīru ir ārkārtīgi grūti. Protams, labākais variants remonta laikā ir pārcelties uz citu dzīvesvietu, lai nebūtu jāsamierinās ar remonta laikā radīto nekārtību. Ko darīt, ja tas nav iespējams? Šajā rakstā esam apkopojuši dažus padomus, kā uzturēt tīrību mājvietā, kurā notiek remontdarbi.
Reklāmraksts

Ko ņemt vērā, izvēloties dārza māju?

Vai ir pienācis laiks papildināt piemājas teritoriju ar dārza mājiņu? Tās šobrīd ir pieejamas plašā izvēlē, un, lai saprastu, kurš variants būtu piemērotākais, jāizvērtē vairāki būtiski faktori.
Reklāmraksts

Nutrameg – lietotne cīņai pret lieko svaru

Veselības tehnoloģiju jaunuzņēmumam Nutrameg ir astoņas dažādas lietotnes svara korekcijai 35 valodās, kas pieejamas teju visās pasaules valstīs. Šobrīd uzņēmums galvenokārt fokusējas uz ASV tirgus apgūšanu, kas blīvajā konkurencē nav viegls uzdevums. Tomēr ir visi priekšnoteikumi, lai to sasniegtu, – spēcīga komanda, visaptveroša vīzija, jaudīgs piedāvājums: pēc Nutrameg klientu sniegtajiem datiem uzņēmums jau palīdzējis zaudēt vairāk nekā deviņus miljonus kilogramu svara.
Reklāmraksts

Kravu pārvadājumu loģistikas izmaksu optimizācija

Šodien globālajā tirgū e-komercijas uzņēmumi nepārtraukti meklē stratēģijas, kā optimizēt loģistiku un samazināt izmaksas. Efektīva starptautisko kravu pārvadājumu pārvaldība var būt atslēga uz panākumiem. Šajā rakstā aplūkotas dažādas metodes, kā veidot ilgtermiņa partnerattiecības ar tādiem kravu pārvadātājiem kā Ursus Forwarding.
Reklāmraksts

Pasākumu organizēšana kolektīvam: 5 veidi, kā Roadgames lietotne var palielināt darbinieku iesaisti

Darbinieku iesaiste ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kas nosaka, vai korporatīvais pasākums būs izdevies un vai organizatoru izvirzītie mērķi būs sasniegti. Savukārt izdevies team-building vai darbinieku onboarding pasākums sekmē to, cik labi kolektīvam būs izdevies stiprināt komandas garu, atpūsties un uzkrāt pozitīvas emocijas. Tomēr bieži vien pasākumu rīkotāji saskaras ar problēmu – kā panākt pēc iespējas augstāku darbinieku iesaisti, lai darbinieki piedalītos aktivitātēs? Iepazīsties ar 5 vienkāršiem, bet efektīviem darbinieku iesaistes risinājumiem, kurus piedāvā Roadgames orientēšanās spēļu lietotne!