Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Brīvdienas lauku sētā

Pastariņa muzejs (Tukuma novada Zentenes pagasts Bisnieki) apmeklētājiem piedāvā aktīvi pavadīt katru šī gada decembra sestdienu un svētdienu un izbaudīt Brīvdienas lauku sētā. No plkst.11 līdz 16 ikvienam būs iespēja apgūt ko jaunu un jau aizmirstu. Muzeja darbinieces apmeklētājus sagaidīs ar karstu ābolu tēju, bet pēc tam ikviens varēs mācīties gatavot svētku mielastu un rotājumus.

12. un 13.decembrī apmeklētāji būs aicināti palīdzēt vākt nepieciešamos materiālus un gatavot svētku noskaņai atbilstošus Ziemassvētku telpu rotājumus. Roku varēs pielikt arī piparkūku gatavošanā.

Tie, kuri iecienījuši pavārmākslu, 19. un 20.decembrī varēs mācīties vai pilnveidot savas pīrāgu gatavošanas prasmes. Tiks gatavoti arī krājumi ziemai – griezti āboli to žāvēšanai. Muzeja darbinieces iemācīs veidot arī kartupeļu saulītes logu un telpu rotāšanai.

Savukārt 26. un 27.decembrī apmeklētāji varēs gatavot un nogaršot ķimeņu un speķa raušus. Lai meža dzīvniekiem būtu kāds gardums, tiks gatavots cienasts arī viņiem. Turpat Pastariņa muzeja apkaimē tiks vākti arī materiāli meža egles rotājumu gatavošanai.

Dalība aktivitātēs Ls 2 no vienas personas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko