Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dziedātājas Elli U bērnības rozā sapnis

Man visur ir rotaļlietas - jau, kāpjot pa kāpnēm, laikus savas istabas ainu sāk iezīmēt jaunā dziedātāja Elli U. Viņas rozā valstība apmetusies otrajā stāvā. Logā līgojas egles, un lejup plešas sārtām lapām piebiris mammas iekoptais dārziņš. 

Rozā sienas, liela rozā gulta - tikai te meitene tā īsteni jūtoties drošībā, kad nogurusi reizumis pat piecos no rīta pārrodas mājās no koncertiem: "Ienāku istabā un nodomāju - ai, cik forši! Tā ir mana pils."

Bērnības pasaka


Rozā sienas Elli U palīdz saglabāt bērnības sajūtu: "Kad biju maza, man rozā krāsa bija vismīļākā. Man bija rozā, aveņkrāsas, violetas drēbes... sapnis!" Kad pirms trim gadiem sienas pārkrāsotas, nebija šaubu, ka rozā paliks, "lai paliek kaut kas no bērnības". Draugi gan esot neizpratnē, jo "esmu kā kašķīgs puika palaidnis ar raksturiņu".

Mūsu saruna atkal un atkal atgriežas pie pasakām. Dziedātājas skatuves vārds atrasts mīļākajā bērnības grāmatā par drosmīgu meiteni Elli. Burts "U" nav nejaušs - tas ir gan viņas uzvārda pirmais burts, gan angliski sakrīt ar tēva Jura vārda sākumu.

Jau kopš bērnības Elli U piedalījusies dažādos konkursos, uzvarējusi konkursā Gaujas atbalss, ieguvusi divus Grand Prix starptautiskā konkursā Amber Star. Par to atgādina trofeju galdiņš ar kausu un medaļu pulku.

Istabai 14


"Maziņa meitenīte esmu, man sešpadsmit tagad," raugoties uz rozā sienām, viņa saka. Tomēr pēdējā gadā viņas dzīvi nevar dēvēt par 10.klases skolniecei tipisku. Uz gultas pāris žurnālu - vienam Elli U smaida uz vāka, citā aprakstītas viņas gaitas šovā Divas zvaigznes, kur viņa dzied duetā ar frizieri Pēru, kā arī 7.novembrī gaidāmajā LNT šova Cīņas klubs raidījumā. Katru nedēļu žurnālu kaudzīte aug, un meitene mēģina pierast pie pēkšņās popularitātes.

Elli U rozā gulta ir mīļākā vieta jau 14 gadu par savu sauktajā istabā: "Te es rakstu arī dzejoļus, un visas labās idejas parasti rodas naktī." Tāpēc tētis viņai uzdāvinājis diktofonu, kurā ierunātās idejas no rīta noklausīties. Otra istaba, kuru Elli U nešauboties sauc par savējo, ir viesistabas un mūzikas studijas apvienojums. Uz dīvāna daudzos mazos spilventiņus viņa salikusi, lai radītu prieku.

Radošās pārmaiņas


Meitene labprāt privātskolotāja vadībā ņem rokā otu. Tagad viņas kolekcijā ir ap 30-40 pašas gleznotu darbu, kuri reizēm apmetas pie kādas no istabas sienām. Tie guvuši atzinību konkursos Briselē un Ķīnā.

Elli U istabas iekārtošanu pilnīgi pārņēmusi savās rokās. Viņai nepatīk vienveidība. Mēbeļu stumdīšana un plauktiņu pārlikšana šajās sienās ir ierasta nodarbe. Nomainīt pārklāju vai tepiķi nav grūti, taču tas uzreiz maina istabu. "Ja gribas pārmaiņas, vismaz mantiņas apmainu vietām," viņa smaida. Lai gan daļa mantu jau reiz aizdāvināta bērnunamam, ar draugu un vecāku palīdzību jau atkal sakrājusies prāva kolekcija.

Pārmaiņas telpā meitene meklē arī tālab, lai radītu dzejošanai un komponēšanai atbilstīgu atmosfēru. Mūzika te atrodama arī diskos - garā plauktā slejas gandrīz 1000 disku ar Elli U gatavajām dziesmām un to variācijām, kas tapušas kopš deviņu gadu vecuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 4.10.2024.

Alkoholiķu kompānija daudzdzīvokļu mājas pagalmā izskatījās tā, it kā viens no viņiem būtu aizgājis pakaļ futbolbumbai un viņi viņu gaidītu 30 gadus.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko