Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kā gatavot bez sāls?

Aso garšvielu izmantošana gatavojot ne tikai samazina sāls patēriņu, bet veicina gremošanu, saka dietoloģe Lolita Neimane.

Ķiploks un sīpols zupām, sautējumiem, mērcēm dos pikantumu un tumīgumu. Tos daudzveidīgai garšas buķetei ēdienam pievieno smalki sagrieztus, blendētus, daiviņās vai apceptus cepeškrāsnī. Saldos piparus L.Neimane iesaka pievienot jau gatavam ēdienam. Savukārt čili sastāvā ir viela, kas palīdz notievēt. Garšas pastiprinātājs zupām ir arī mango, ķiršu, ābolu etiķis, sinepes un ingvers. Vecu vecā metode ir gatavu ēdienu papildināt ar svaigiem zaļumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 2.10.2024.

Cilvēks izskatās patiešām slikti, ja nāve, atnākusi pēc viņa un viņu ieraudzījusi, steidzīgi metas pļaut zāli.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko