Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Trifeles

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis sagatavojis recepti, kas noderēs plānojot svētku maltīti.

Pagatavošana:

1. Izspied no mandarīniem sulu un liec to karsēties, pievieno arī mizas

2. Pievieno rozīnes un nedaudz ūdens līdz tas nosedz rozīnes

3. Vāri rozīnes apmēram 2-3 minūtes

4. Izņem mandarīnu mizas un nokās ūdeni.

5. Izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu

6. Šokolādes masai pieliec klāt uzvārītās rozīnes – visu sajauc

7. Masu liec ledusskapī, lai tā pilnībā atdziest

8. Kad trifeļu masa atdzisusi, ar rokām veido bumbiņas un apviļā kakao pulverī

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (20 trifelēm):

Rozīnes - 200 g, mandarīni - 2 gab.,  tumšā šokolāde (kakao sastāvs vismaz 70%) - 400 g, saldais krējums - 180 ml, kakao pulveris - 2 ēd.k.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko