Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Pirmdiena, 23. decembris
Viktorija, Balva

Uguns zupa ar čili un tomātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai būs tāda, kā
V
vjetnamiešu zupa, ko kādreiz ēdām Amerikā, kur katram ir dvielis, lai slaucītu sviedrus, jo karstā un ļoti asā zupa liek bezgalīgi svīst? Tas bija fantastiski!
xx
x
Vecās, labās dārzeņu soļankas variācija. Ieteikums tiem kas gatavos - lauru lapu lieciet uzmanīgi, ja tās būs par daudz, iegūsiet 1pret1 burciņu zupas piegaršu.
dzjambo
d
Paldies par recepti! Izmēģināsim tuvākā laikā,jau jūtu ka gardi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (4 porcijām):

1 lauru lapa, 1/2 tējk. malta koriandra (pēc vēlēšanās), 2 sīpoli, 1/2 zaļās paprikas, 1/2 sarkanās paprikas, 3 marinēti vai skābēti gurķi (es lietoju Spilvas gurķus, bet varētu derēt arī Pūres gurķi vai pašu marinētie; galvenais, lai nav par saldu), 100 g portobello sēņu vai šampinjonu (portobello var nopirkt lielveikalos, izskatās pēc milzīgiem brūnajiem šampinjoniem, bet garša sātīgāka, tekstūra «gaļīgāka»), 300 g skābētu kāpostu (ne pārāk skābu, jo skābums nāks arī no gurķiem un tomātiem), 200 g tomātu mērces, 300 g konservētu tomātu gabaliņos, 4–5 saulē kaltētie tomāti eļļā (pēc vēlēšanās), eļļa no saulē kaltētajiem tomātiem, 1,5 l dārzeņu vai sēņu buljona, svaigs čili, 1 tējk. krievu sinepju (pēc vēlēšanās) zaļumi: pētersīļi vai kinza.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko