Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bruno izdarības izdaiļo MTV šovu

DRAISKULIS BRUNO kļuvis par Losandželosā notikušās MTV Movie Awards balvu pasniegšanas ceremonijas galveno varoni. Bruno — homoseksuālais austriešu modes žurnālists — ir britu komiķa Sašas Barona Koena atveidotais personāžs, kurš drīz būs tikpat slavens kā iepriekšējie Koena radītie tēli Ali Džī un Borats. Jūlijā uz kinoekrāniem iznāks komēdija Bruno (pirmizrāde Latvijā — 17.jūlijā). Tieši Bruno bija MTV Movie Awards šova vadītājs. Uz sarkanā paklāja viņš pozēja piegulošā bodijā ar leoparda rakstu, savukārt viņa spilgtākais triks ceremonijas tiešraidē bija lidojums eņģelīša tēlā pāri zālei, turklāt "tehnisku iemeslu" dēļ Bruno bija jānolaižas un viņš piezemējās klēpī slavenajam homofobam Eminemam, turklāt stratēģiski precīzi — Eminema galva bija sažņaugta starp Bruno kājām un reperis varēja apskatīt Bruno pliko dibenu. Repera miesassargi ātri atbrīvoja savu klientu no Bruno apskāvieniem, un saniknotais reperis ar visiem pavadoņiem atstāja šova norises vietu.

Bruno izdarības pat aizēnoja jauniešu vampīrdrāmas Krēsla panākumus: tā saņēmusi piecas MTV kinobalvas — zelta popkorna turzas (labākā filma; labākais aktieris—debitants — Roberts Petinsons; labākā aktrise — Kristena Stjuarte; labākais skūpsts — R.Petinsons un K.Stjuarte; labākais kautiņš — R.Petinsons un Kems Žigandē). Vēl viens skolēnu auditorijā pieprasīts produkts — Vidusskolas mūzikls 3: Izlaiduma gads — apbalvots divās kategorijās: labākais aktieris — Zaks Efrons; labākā aktrise debitante — Ešlija Tisdeila. Pēc nāves balvu ražu joprojām plūc Hīts Ledžers: viņa atveidotais Džokers filmā Tumšais bruņinieks atzīts par labāko ļaundari. MTV Movie Awards uzvarētājus nosaka publikas balsojums. 2008.—2009.gadu kinobalvu sezonas favorīts Denija Boila Graustu miljonārs, kas tika izvirzīts sešās MTV nominācijās, nav uzvarējis nevienā no tām. Savukārt goda balva MTV paaudze šoreiz tika pasniegta komiķim Benam Stilleram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja