Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Klubs Dstyle svin gada jubileju

Klubs - restorāns Dstyle vakarus no 29. septembra līdz 1. oktobrim atzīmēs savas gada jubilejas zīmē, rīkojot vērienīgas svinības, portālu Diena.lv informēja kluba pārstāvji.

Svinībās viesus priecēs mūziķi Aija Andrejeva, Andris Kivičs, Markus Riva, grupa Musiqq, Kaspars Zlidnis, aktieris Rihards Lepers, kā arī kluba saimniece dīdžejs Ella ar kolēģi no Šveices Tito Torres.

Dstyle telpas trīs nakšu garumā pārvērtīsies par košu krāsu pielietu fantāziju pasauli, par ko gādās Ledlight.lv un Culte Bizare. Kluba saimnieki sola dzimšanas dienas torti, bārmeņu un dejotāju šovus, karaoke un citus pārsteigumus.

Kluba jubilejas ballīšu laikā tiks meklēti oriģinālākie cilvēki - starptautiskās kampaņas Stoli laikā Stolichnaya Premium Vodka dodas apkārt zemeslodei īpašu personību meklējumos, lai atrastu visoriģinālākos cilvēkus, kuri iegūs vērtīgas balvas - iespēju 2012. gada sākumā apmeklēt Losandželosu un piedalīties ballītē slavenā Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā Playboy Mansion, kā arī izbaudīt ekskluzīvu bezsvara stāvokļa lidojumu Zero - G lidmašīnā.

Līdz 15. oktobrim visoriģinālākie cilvēki tiks meklēti arī Latvijā. Vairāk informācijas par visoriģinālāko personu atlasi www.facebook.com/StoliLatvia sadaļā Oriģinālākais cilvēks.

Klubā – restorānā Dstyle regulāri notiek ne tikai muzikālas aktivitātes, bet arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi un vietējo mākslinieku izstādes. Klubā notikušas daudzas vietējo mākslinieku video klipu, mūzikas albumu un singlu prezentācijas, U19 Pasaules čempionāta basketbolā oficiālais afterparty, par savu klubu - restorānu šo vietu atzinusi arī basketbola komanda VEF.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja