Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izklaides industrijai palīdz krīze

Publiskie izklaides un sporta pasākumi ir labākā iespēja aizmukt no drūmajām ikdienas ziņām. Sākot no hokeja un sieviešu basketbola, līdz Mobijam un Prāta Vētrai mūsdienās vēl arvien ir ļoti plašs izklaides iespēju klāsts, kas sniedz neaizmirstamas emocijas.  Un tas joprojām ir lētākais kvalitatīvas izklaides veids.

Ne visi, bet lielākā daļa masu mediju dzīvi krāso drūmākās krāsās, kāda tā ir un piespiež cilvēkus meklēt ko pozitīvu. Tāda ir to daba, un patīkami, ka tieši saspringtākajos brīžos valsts dzīvē izklaidei ir ko piedāvāt. Maijā tas bija hokejs, tagad tas ir mūsu skaisto meiteņu meistarīgais sniegums basketbola laukumā. Zāles ir skatītāju pilnas ne tikai šajos sporta notikumos, bet arī tajos dažos lielajos koncertos, kuri šogad Latvijā notiek. Protams, kamēr biļešu cena ir atbilstoša.

Mazliet ir sajūta, ka viss šis sasprindzinājums, kāds sabiedrībā šobrīd valda, ir aizkavējis  cilvēkiem to sajūtu, ka vasara jau klāt! Jāņi ir gandrīz pēc nedēļas, bet tas šogad izklausās mazliet neticami.

Es darbojos sfērā, uz ko daudzi šobrīd raugās ar skepsi un izbrīnu - vai cilvēkiem interesē kaut kas no tā, ko mēs darām? Katru dienu man kāds pavaicā - kā klājas Positivus festivālam? - Vismaz par ceturtdaļu labāk kā iepriekšējā gadā un tas noteikti nav tikai tāpēc, ka šogad uzstājas Prāta Vētra un tāpēc, ka runas par šo pozitīvo pasākumu pārņem arvien lielākas ļaužu masas. Vienas dienas biļešu īpatsvars nav lielāks kā iepriekšējos gadus. Es domāju, ka mums palīdz krīze!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja