Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latviešu kamasūtra

Mēģinot rast atbildi uz jautājumu, kāpēc latvieši vispār ir izdzīvojuši līdz mūsdienām, pētnieki pamanījuši interesantu faktu, kam var izrādīties ļoti nepastarpināta saistība ar izdzīvošanas fenomenu: mūsu senči vairojās. Aizņemtība darbos nozīmēja, ka senie latvieši pamanījās vairoties svētku dienās. No senlatviešu svētkiem līdz mūsdienām svinamas dienas statusā palikuši tikai Jāņi, tādēļ nav grūti apjaust, kāpēc mums vairs nesokas ar vairošanos.

Tautas glābšanas entuziastiem ir bezkaislīgi jāizvērtē, kas būtu reālāk izdarāms — visu aizmirsto svētku aktualizēšana vai vairošanās tradīcijas uzsvēršana Jāņos. Provizoriskās aplēses liecina par labu otrajam variantam.
Sestdiena uzskata par lietderīgu pirms šiem svētkiem atgādināt latviešu tradicionālās pozas, tā sakot, latviešu kamasūtru, lai iesācējiem jāņošanā nebūtu jālauza galva, kas īsti šajos svētkos jādara. Galu galā dažam labam tā varbūt ir vienīgā diena gadā, kad viņš atraujas no interneta un nonāk brīvā dabā, kurā orientējas daudz sliktāk, nekā to spēja mūsu senči, kuru vairošanās politikai pateicoties, mēs vispār esam.


Poza Vienotība
Visi jāņabērni sanāk kopā, aizsien viens otram acis un tad mēģina veidot pārus. Pret rītu atsien acis un skatās, kas iznācis.

Poza Rīkojums Nr 2
Jāņabērns ar spējām neatbilstošām seksuālās dominances pretenzijām, saņēmis pārējo līgotāju atteikumu, paķer degošu pagali no ugunskura un izdzenā savu kompāniju, pēc tam mēģina to papildināt ar šaubīgiem līgotājiem no pavisam svešas kompānijas, un, ja tas neizdodas, atkal mēģina kļūt mīļš.

Poza Visa laba Jāņu zāle
Pirms mīlēšanās saelpojas tā pavairāk zāli un pēc tam mēģina atcerēties, ko tad darījuši.

Poza Lakstīgala
Partneri ielien pēc iespējas biezākā krūmā, kur viņus neviens neredz, un savas izdarības pavada līksmiem izsaucieniem, uzbudinot pārējos jāņabērnus.

Poza Pēdējais latvietis
Tradicionālā poza, tikai partnera vietā izmanto cisu maisu.

Vairāk par citām latviešu kamasūtras pozām lasiet Sestdienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Stāvoklis starp dzīvību un nāvi

Miruša ķermeņa atdzīvināšana kā romānā par Frankenšteinu varētu būt reālāka, nekā šķiet. Zinātnieki nākuši klajā ar pieņēmumu, ka starp dzīvību un nāvi patiešām ir vēl viens starpposms, kas varētu ...

Metrs iekaro starptautisku atzīšanu

Pirms 135 gadiem Parīzē notikušajā Ģenerālajā svaru un mēru konferencē pirmo reizi starptautiski tika definēta garuma mērvienība metrs, nosakot tā etalonu – platīna (90%) un irīdija (10%) sakausējuma...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata