Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Napoli bez trenera, Chelsea bez pārliecības

Piesardzīgi pirms UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfināla pirmās kārtas spēlēm ir pat izteiktu favorītu komandu treneri. Madrides Real Žozē Mourinju pirms izbraukuma spēles ar Maskavas CSKA neslēpj, ka būs priecīgs arī par rezultatīvu neizšķirtu Maskavas aukstumā, bet Chelsea galvenais treneris Andrē Villašs-Boašs baidās no Napoli uzbrucēja Edinsona Kavani spējām.

Lai cik banāli skanētu, taču ČL astotdaļfinālā vāju komandu nav, un to apzinās komandu treneri. Pretinieka nenovērtēšana ir sevišķi bīstama tāpēc, ka visu var zaudēt arī vienā neveiksmīgā spēlē, kā pagājušajā nedēļā tas notika ar Londonas Arsenal, kas ar 0:4 viesos zaudēja Milan.

Otrdienas astotdaļfināla spēļu fokusā būs jautājumi, vai Madrides Real spēs pielāgoties mākslīgajam segumam Maskavas stadionā Lužņiki un spēlēšanai mīnus grādos. Maskavas CSKA treneris Leonīds Sluckis visvairāk noraizējies par pirms četriem gadiem FK Rīga spēlējušo Sergeju Čepčugovu, kurš sargās «armijnieku» cietoksni pamatvārtsarga Igora Akinfejeva prombūtnē, taču sastāva problēmas ir visās līnijās. Arī grupu turnīrā piecas no sešām spēlēm aizvadījušais Aleksandrs Cauņa savainojuma dēļ nebūs palīgs. «Lai uzvarētu Real, mums ne tikai pašiem jānospēlē lieliski, bet vēl arī jācer, ka madridiešiem nebūs veiksmīga diena,» teica Sluckis. Pagājušajā nedēļā Zenit izmantoja sava laukuma priekšrocības pret Benfica, taču portugālis Mourinju uzsver, ka Real ir komanda, kurai savi spēki jāpierāda jebkuros apstākļos.

Otrajā otrdienas spēlē Itālijā Napoli būs spiesta iztikt bez sava galvenā trenera Valtera Macari, kuru UEFA svētdien diskvalificēja uz trim mačiem. Uz pretinieka Chelsea soliņa gan netrūks Villaša-Boaša, bet angļu mediji regulāri ziņo par Chelsea spēlētāju neuzticēšanos portugālim. Daži futbolisti turpinot telefoniski prasīt padomu kādreizējam Chelsea trenerim Mourinju, citi atklāti runā par Villaša-Boaša nepareizo taktiku, bet kluba prezidents Romāns Abramovičs jau esot brīdinājis portugāli - ja rezultāti neuzlabosies, Abramovičs atbrīvos treneri, par kuru samaksāta visu laiku lielākā transfēra summa. Pēdējās sešās spēlēs Chelsea piedzīvojusi divus zaudējumus un četrus neizšķirtus. Tāpat londoniešus bažīgus dara apstāklis, ka šosezon nespēja neitralizēt pretuzbrukumus ir komandas vizītkarte, savukārt neapoliešiem tie ir spēcīgākais ierocis. Chelsea galvenais drauds varētu būt urugvajietis Edinsons Kavani, kura rēķinā šosezon jau 22 vārti. Viņš arī ir visu trīs Napoli vārtu guvējs Čempionu līgas grupu turnīra spēlēs pret Anglijas premjerlīgas līderi Mančestras City.

Trešdien centrālā spēle būs Francijā starp Marseille un Milānas Inter. 2004. gadā tagadējais Marseille treneris Didjē Dešams, vadot Monaco, «nokārtoja» tagadējā Inter trenera Klaudio Ranjēri atlaišanu no Chelsea. Ranjēri vadītais Inter šobrīd piedzīvo grūtus laikus - pēdējās piecās Itālijas čempionāta spēlēs četri zaudējumi un viens neizšķirts. Izkrišana no Čempionu līgas varētu nozīmēt Ranjēri kārtējo atlaišanu no amata. Bayern pret Basel lūkos veiksmīgi uzsākt cīņu par finālu, kas šogad notiks Alianz Arena Minhenē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Futbols

Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā kārta
21.II CSKA M - Real M, Napoli - Chelsea
22.II Marseille - Inter M, Basel - Bayern

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?