Sastāvdaļas: 6 olas, 2 tējkarotes vasabi vai Dižonas sinepju, 100 g saldētu vārītu garneļu, 4 zaļi sīpolloki, 3 tējkarotes majonēzes, sāls.
1. Cieti novāra olas, pārgriež uz pusēm un atsevišķā bļodā atdala dzeltenumus, kur tos ar dakšiņu sasmalcina. Atkausē un smalki sagriež garneles, smalki sakapā sīpollokus.
2. Atsevišķi sajauc majonēzi ar vasabi vai Dižonas sinepēm, variējot asumu pēc patikas. Šo mērci sajauc ar olu dzeltenumiem, garnelēm, lociņiem, pēc garšas pievieno sāli.
3. Masu liek nelielā maisiņā, tam nogriež vienu stūri un caur to pilda masu sagatavotajās olbaltumu pusītēs. Garnē ar lociņiem.