Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 14. novembris
Fricis, Vikentijs

Vēla rudens aromāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Biešu un cūku pupu panniņa ar kazas sieru 5. Visu

4 personām vajadzēs: 2 vārītas bietes, 200 g cūku pupu, 2 burkānus, 1 sīpolu, 150 g kazas siera, 3 ēd. k. balzametiķa, sāli, piparus pēc garšas (ņemiet vērā, ka siers ir sāļš), 1 tējk. cukura, 0,5 l ūdens, 2 ēd. k. eļļas
1. Cūku pupas izvāra un, ja ir vēlēšanās, var izlobīt no miziņām.
2. Burkānus un sīpolus sagriež, apcep eļļā, pievieno ūdeni un sautē, līdz tie gandrīz mīksti.
3. Pievieno bietes, cūku pupas, balzametiķi, sāli, cukuru, melnos piparus un visu kopā izkarsē.
4. Pagatavotos dārzeņus kārto siltumizturīgā traukā un pārber sadrupinātu sieru.

Bez nosaukuma

4 personām vajadzēs: 200 g ķirbja, 200 g liellopa gaļas, 2 vidējus kartupeļus, 1 burkānu, 1 purava balto daļu, 2 tomātus, 1 daiviņu ķiploka, 1/2 tējk. ķimeņu, 1 šķipsnu koriandra sēklu, sāli un piparus pēc garšas, 2 ēd. k. olīveļļas, 1,5 l ūdens
1. Ķimenes un koriandru apgrauzdē uz sausas pannas un piestiņā saberž.
2. Burkānus, ķirbi un kartupeļus sagriež kubiņos, puravus ripiņās, ķiplokus sasmalcina.
3. Tomātus noblanšē, novelk mizu un sagriež kubveida gabalos.
4. Gaļu apcep sakarsētā taukvielā, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
5. Pievieno ūdeni, melnos piparus un sāli. Sautē, līdz gaļa gatava.
6. Kamēr gaļa sautējas, apcep ķirbi, burkānus un puravus kopā ar saberztajām garšvielām.
7. Gatavajai gaļai pievieno kartupeļus un sautē, līdz tie pusgatavi, pievieno apceptos dārzeņus, tomātus un uzkarsē. Noņem no plīts un ļauj nostāvēties 30 min-1 h.
8. Pasniedz ar zaļumiem, krējumu un grauzdētu maizi.

Bez nosaukuma

4 personām vajadzēs: ķīselim - 200 g ķirbja, 2 ābolus, 1 sauju brūkleņu, 1 glāzi cukura, 5 krustnagliņas, 1 naža galu kanēļa, 1 tējk. svaigi sakapāta ingvera, 2 ēd. k. kartupeļu cietes, 3 glāzes ūdens; siera krēmam - 200 g maskarpones siera, 200 g saldā krējuma, 100 g cukura, 1 tējk. norīvētas citrona miziņas, naža galu vaniļas cukura
1. Ķirbi un ābolus nomizo, sagriež gabaliņos.
2. Ūdeni uzvāra kopā ar cukuru, ingveru un krustnagliņām un pievieno ķirbi, pavāra 3 min.
3. Pievieno ābolus, visu uzkarsē un iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Uzvāra, pievieno brūklenes, kanēli. Atdzesē.
4. Gatavo maskarpones siera krēmu - saldo krējumu saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru.
5. Sieram pievieno citrona miziņu.
6. Sieru sajauc ar putukrējumu.
7. Biezo ķīseli kārto deserta trauciņos, virsū liek krēmu un rotā ar pāris brūkleņogām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?