Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Mūzika

Video: Erna Daugaviete laiž klajā debijas singlu Wetrah

Wetrah (latviski vētra) ir vairāk nekā tikai skaņdarbs - tas ir sevis pieņemšanas un emocionālās atbrīvošanās ceļojums. Ernas kompozīcija svin pilnu cilvēka emociju spektru - no mīlestības un prieka līdz dusmām un greizsirdībai. Pilnībā pieņemot un veselīgi izdzīvojot šīs izjūtas, Wetrah mudina klausītājus doties transformējošā pieredzē.

Video: Izdots dziesminieka Alda Kolosova albums

Dziesminieks Aldis Kolosovs debitē ar albumu Neesam sīkumaini un aicina uz tā atklāšanas koncertu 19. jūnijā plkst. 19.00 grāmatnīcas Robert’s Books pagalmā. Savukārt dziesmai Tā meitene tapis video, ko izveidojuši Latvijas Kultūras akadēmijas jaunie mākslinieki.

Festivālā Skaņu mežs uzstāsies grupa The Body, dziedātāja Dženifera Volša un Reivens Čakons

Kultūras ēkā _Hanzas perons 4. un 5. oktobrī notiks eksperimentālās mūzikas festivāls Skaņu mežs’2024. Pagājušo mēnešu laikā izziņotajiem viesiem festivāls izziņo nākamos māksliniekus, tostarp eksperimentālā metāla grupu The Body ar vokālisti Dis Fig, ievērojamo īru dziedātāju un komponisti Dženiferu Volšu, kā arī trokšņu mūziķi un komponistu Reivenu Čakonu, kas pērn atcēla savu uzstāšanos festivālā, taču šogad to apciemos jau kā Makārtura “ģēniju” balvas laureāts.