Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Attiecības ar bijušo. Draugu un cepumu dēļ

Spēles ar bijušo? Anita (24) zina, kā garšo tagadnes un pagātnes attiecību kokteilis. "Spēlēm ar bijušo nākotnē esmu par gudru," tāda ir viņas stāsta morāle. Pēc triju gadu attiecībām Anita izšķīrās no Valda (24). Punktu pielika viņa. Kāpēc? Viņam nekad nebija laika attiecībām. Pirmajā vietā bija draugi. Draugu zvans, un mūsu kopējie plāni atcēlās. "Gribēju dzīvot, ne tikai gaidīt viņu atnākam, nokniebties manu vecāku mājā un iet gulēt, lai nākamajā dienā atkārtotu to pašu scenāriju." Triju gadu laikā puisis ne reizi nepiedāvāja Anitai pārvākties dzīvot pie viņa.

Anitai ātri radās jaunas attiecības. Patiesībā pirms pateikt - ej! ,viņai jau bija cita kandidatūra - Mārtiņš (30). Viņas māte jauno puisi salīdzināja ar bijušo, interesējās, kā Valdim iet, vai nav devis ziņu. "Vai cilvēcīgi, ka šādās situācijās sievietes (mātes) aizmirst jēdzienu - sieviešu solidaritāte?" jautā Anita. Viņas māte nemanāmi zāģēja un zāģēja. Pagāja laiks, Anita ar bijušo saskrējās Rimi. Pārmija draudzīgas frāzes - kā iet - un šķīrās. Vēlāk viņš atsūtīja īsziņu. Sākās ping - pong īsziņu spēle. Jāparunā par dzīvi, abi vienojās. Kad Mārtiņš darba darīšanās bija uz mēnesi Vācijā, abi satikās. Kopīgā tikšanās kafejnīcā beidzās ar seksu pie ezera. Vēlāk viņi satikās un mīlējās atkal un atkal - mežā, pļavā, stadionā, mašīnā, viņa dzīvoklī. Šķita, ka visu vēl var labot. Līdz vienā reizē Anitai ilūzijas atkal sabruka. "Biju izsalkusi, ledusskapis tukšs. Viņš aizgāja uz veikalu un atnesa cepumus. Cepumus!!! Gribēju grauzt desu bez maizes, iekost luņķī un ēst. Bet viņš atnesa saldumus. Tā ir bijis vienmēr, viņš nekad nepadomā par mani." Tas bija pēdējais vakars, kad Anita tikās ar bijušo. Punkts.

Morālās paģiras Anitai bija Mārtiņa priekšā, kad viņš atgriezās no komandējuma. Anita cīnījās ar jūtām un uztraucās, lai kāds neuzzina, jo mazpilsētā baumas izplatās ātri. Bija sajūta, ka visi guļ zem vienas segas. "Ja Valdis būtu mazliet piepūlējies un ļāvis noticēt, ka būs savādāk, es atdotos ne tikai seksam, bet arī attiecībām no jauna." Pēc laika Anita pārtrauca attiecības ar Mārtiņu, pārāk ātri bija tām gavilēdama teikusi - jā. Pārāk maz viņš viņai nozīmēja.

Tagad Anita ir viena tajā pašā mazpilsētā un cenšas izvairīties no vietām, kurās varētu būt bijušais. Draugiem.lv caur draudzenes profilu apskata gan. "Gribu zināt, kā iet". Ja viņa vēlētos, viss notiktu un viņi būtu atkal kopā, bet abus vieno tikai sekss un nekas cits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

RAKSTI MUMS

Sākam Privātās dzīves diskusiju: vai jūsu bijušie partneri/partneres traucē jaunajām attiecībām? Vai negaidīti uzrodas? Varbūt tomēr gaidīti? Kā reaģējat, ja jūsu draugs/draudzene tiekas ar savu bijušo?

Rakstiet: [email protected] vai Diena, Mūkusalas iela 15, Rīga, LV 1004, norādot Privātā dzīve  


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 4.10.2024.

Alkoholiķu kompānija daudzdzīvokļu mājas pagalmā izskatījās tā, it kā viens no viņiem būtu aizgājis pakaļ futbolbumbai un viņi viņu gaidītu 30 gadus.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko