Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Cepta cāļa krūtiņa ar grilētu kartupeli, jogurta un zaļumu krēmu un brūkleņu mērci

Pagatavošana:

1. Vistas krūtiņai uzkaisa sāli, piparus un liek uz sakarsētas pannas, olīveļļā cep no abām pusēm, tad liek krāsnī 190 grādos aptuveni uz 9-10 min.

2. Kartupeļus novāra, pārgriež uz pusēm, uzkaisa sāli, piparus, timiānu un grilē uz grilpannas.

3. Jogurtam pievieno sakapātus zaļumus, sāli, piparus un samaisa.

4. Brūklenes, sarkanvīnu, cukuru, 1 timiāna zariņu liek katlā un vāra 15 min, izberž caur sietu.

5. Visu kārto uz šķīvja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

2 porcijām vajadzēs: 2 cāļa vai vistas krūtiņas, 40 g olīveļļas, 2 lielus kartupeļus, 80 g grieķu jogurta, 30 g diļļu un maurlociņu, 150 g brūkleņu, 60 g sarkanvīna, 40 g cukura, 2 timiāna zariņus, sāli un piparus pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko