Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgā uzstāsies čigānu mūzikas grupa "Talismans" no Vācijas

22. novembrī koncertzālē Lielā Ģilde pirmoreiz Latvijā un ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies čigānu mūzikas grupa "Talismans" no Vācijas. Koncerta sākums pl. 19.00.


Grupa Talismans" ir Vācijā dzīvojošu krievu izcelsmes mūziķu vokāli instrumentāls trio: ex-"Loiko" Vadims Kuļitskis, pasaules klases ģitārists un dziesmu autors, Oļegs Neils, izcili virtuozs akordeonists, Esmeralda, unikāli daudzpusīga vijolniece; savu kopdarbu uzsākuši 2000. gadā pēc tam, kad beidza pastāvēt slavenā čigānu mūzikas grupa "Loiko" (Vadims Kuļitskis tajā spēlēja desmit gadus).


Grupa Talismans" - tā ir patiesa enerģija, klasikas, džeza, rokenrola, flamenko, avangarda vai austrumnieku mūzikas sintēze kopā ar nevaldāmo vai trauslo, juteklisko vai lirisko, un bezgala daudzveidīgo čigānu mūzikas mākslu.


Kaut arī netiek atskaņota autentiska čigānu mūzika vispārpieņemtā izpratnē, tā pavisam noteikti liek ikkatram ieklausīties, cik atšķirīgā un daudzveidīgā mijiedarbībā atskaņojumos apvienoti dažādi mūzikas stili ar etnisko čigānu mūzikas izpildīšanas stilu.


Grupa uzstājusies prestižajā Berlīnes festivālā Vintergarden, festivālā Siget (sala) Budapeštā, bieži koncertē Vācijas un Austrijas pilīs, par mūziķu virtuozo izpildījumu sajūsminājušies klausītāji visā Eiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja