Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Klajā nācis ceļvedis, kas veltīts piecām Eiropas metropolēm

Klajā nākusi un prezentēta rokasgrāmata neatkarīgiem ceļotājiem, ko izdevis portāls WWW.ANOTHERTRAVELGUIDE.COM sadarbībā ar Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic. 176.lpp. biezā ceļveža pirmais numurs ir veltīts piecām Eiropas metropolēm — Berlīnei, Londonai, Madridei, Romai un Parīzei. Izdevuma kodola — žurnālistes Unas Meisteres un LNO direktora, režisora Andreja Žagara — ceļošanas kaislība un vēlme savos iespaidos un nu jau teju enciklopēdiskajās zināšanās par baudām — intelektuālām, gastronomiskām, dizainiskām — ir pazīstams jau kopš abu kopīgi veidotā interneta portāla gadu ilgās eksistences.

Tagad portāla esence — ceļo, baudi, atklāj, uzzini un dalies savos atklājumos — ir ieguvusi rokasgrāmatas formātu. Informatīvi blīvais izdevums, kas dekoratīvi izskatīsies gan uz "kafijas galdiņa", gan būs noderīgs ceļotāja līdzi ņemamajā bagāžā, tiks izdots četras reizes gadā. Izdevumā apkopoti arī citu ceļotāju pieredze — ieteikumos dalījušies arhitekts Andis Sīlis, fotogrāfs Valts Kleins, modes dizainere Natālija Jansone, fotogrāfs Valts Kleins, tekstilmāksliniece Laima Kaugure, gleznotāja Helēna Heinrihsone, rakstnieks Pauls Bankovskis u.c. Ceļvedis pieejams Statoil degvielas uzpildes stacijās un airBaltic biļešu kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja