Ķirbis, ingvers, kinzas lapas
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ķirbis ar ananasiem Taizemes gaumē
4 personām Vajadzēs: ēd. k. augu eļļas, sakapātu sīpolu, 4 tējk. sarkanā karija pastas, 500 g kubiciņos sagriezta ķirbja, 200 ml kokosriekstu piena, 200 ml dārzeņu buljona, 140 g zaļo pupiņu pākšu, 237 g notecinātu konservētu ananasu gabaliņu, sakapātas kinzas lapas
Sakarsē eļļu pannā un cep sīpolu kādas 5 minūtes, iejauc karija pastu, pievieno ķirbi, kokosriekstu pienu un buljonu. Vāra uz lēnas uguns minūtes 10, pievieno pupiņu pākstis un vāra vēl 10 minūtes. Iejauc ananasus un kinzu un karsē pāris minūšu. Pasniedz ar rīsiem vai ķīniešu nūdelēm. Šim ēdienam var pievienot gabaliņos sagrieztu novārītu vistas fileju, tā padarot to par galveno ēdienu.
Ķirbju un burkānu zupa ar sinepēm
4 personām Vajadzēs: 2 ēd. k. augu eļļas, 500 g kubiciņos sagriezta ķirbja, 500 g kubiciņos sagrieztu burkānu, 250 g kubiciņos sagrieztu kartupeļu, lielu plāni sagrieztu sīpolu, 750 ml vistas buljona, 2 ēd. k. franču sinepju, 2 ēd. k. sakapātu svaigu pētersīļu, sāli un piparus pēc garšas
Uz vidējas liesmas lielā katlā sakarsē eļļu. Cep ķirbi, burkānus, kartupeļus un sīpolu kādas 10 minūtes. Pievieno buljonu un 250 ml ūdens, uzvāra, samazina liesmu un vāra 50 minūtes uz ļoti lēnas uguns. Pēc tam visu samaļ blenderī, iejaucot sinepes un pētersīļus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri