Vēla rudens aromāti
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Biešu un cūku pupu panniņa ar kazas sieru 5. Visu
4 personām vajadzēs: 2 vārītas bietes, 200 g cūku pupu, 2
burkānus, 1 sīpolu, 150 g kazas siera, 3 ēd. k. balzametiķa, sāli,
piparus pēc garšas (ņemiet vērā, ka siers ir sāļš), 1 tējk. cukura,
0,5 l ūdens, 2 ēd. k. eļļas
1. Cūku pupas izvāra un, ja ir
vēlēšanās, var izlobīt no miziņām.
2. Burkānus un sīpolus
sagriež, apcep eļļā, pievieno ūdeni un sautē, līdz tie gandrīz
mīksti.
3. Pievieno bietes, cūku pupas, balzametiķi, sāli,
cukuru, melnos piparus un visu kopā izkarsē.
4. Pagatavotos
dārzeņus kārto siltumizturīgā traukā un pārber sadrupinātu
sieru.
Bez nosaukuma
4 personām vajadzēs: 200 g ķirbja, 200 g liellopa gaļas, 2
vidējus kartupeļus, 1 burkānu, 1 purava balto daļu, 2 tomātus, 1
daiviņu ķiploka, 1/2 tējk. ķimeņu, 1 šķipsnu koriandra sēklu, sāli
un piparus pēc garšas, 2 ēd. k. olīveļļas, 1,5 l ūdens
1.
Ķimenes un koriandru apgrauzdē uz sausas pannas un piestiņā
saberž.
2. Burkānus, ķirbi un kartupeļus sagriež kubiņos,
puravus ripiņās, ķiplokus sasmalcina.
3. Tomātus noblanšē,
novelk mizu un sagriež kubveida gabalos.
4. Gaļu apcep sakarsētā
taukvielā, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
5. Pievieno
ūdeni, melnos piparus un sāli. Sautē, līdz gaļa gatava.
6. Kamēr
gaļa sautējas, apcep ķirbi, burkānus un puravus kopā ar saberztajām
garšvielām.
7. Gatavajai gaļai pievieno kartupeļus un sautē,
līdz tie pusgatavi, pievieno apceptos dārzeņus, tomātus un uzkarsē.
Noņem no plīts un ļauj nostāvēties 30 min-1 h.
8. Pasniedz ar
zaļumiem, krējumu un grauzdētu maizi.
Bez nosaukuma
4 personām vajadzēs: ķīselim - 200 g ķirbja, 2 ābolus, 1 sauju
brūkleņu, 1 glāzi cukura, 5 krustnagliņas, 1 naža galu kanēļa, 1
tējk. svaigi sakapāta ingvera, 2 ēd. k. kartupeļu cietes, 3 glāzes
ūdens; siera krēmam - 200 g maskarpones siera, 200 g saldā krējuma,
100 g cukura, 1 tējk. norīvētas citrona miziņas, naža galu vaniļas
cukura
1. Ķirbi un ābolus nomizo, sagriež gabaliņos.
2. Ūdeni
uzvāra kopā ar cukuru, ingveru un krustnagliņām un pievieno ķirbi,
pavāra 3 min.
3. Pievieno ābolus, visu uzkarsē un iebiezina ar
aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Uzvāra, pievieno
brūklenes, kanēli. Atdzesē.
4. Gatavo maskarpones siera krēmu -
saldo krējumu saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru.
5. Sieram
pievieno citrona miziņu.
6. Sieru sajauc ar putukrējumu.
7.
Biezo ķīseli kārto deserta trauciņos, virsū liek krēmu un rotā ar
pāris brūkleņogām.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri