Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mākslas akcija Glezno visi!

Siguldā jau sesto reizi norisināsies mākslas akcija Glezno visi!, kuras laikā ikviens – liels vai mazs, var kļūt par īstenu mākslinieku. Iepriekšējos gados akcijā iesaistījies liels skaits siguldiešu un Siguldas viesu, tāpēc šogad zelta rudens ainavas varēs gleznot pat četrās akcijas norises vietās – Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, Siguldas Svētku laukumā, Siguldas pils kompleksā un Gleznotāju kalnā, kas jau izsenis bijusi iecienīta mākslinieku iedvesmas vieta.

Mākslas akcijā ikviens, neatkarīgi no vecuma vai mākslinieciskās pieredzes, varēs vērot, kā top īsti mākslas darbi, kā arī gūt ierosmi un pats ķerties pie otas un krāsām, lai uzgleznotu savu īpašo Siguldas ainavu vai tās sniegtās sajūtas. Katrā no akcijas norises vietām būs sastopams arī kāds Siguldas mākslinieks – gleznotājiem ar padomu palīdzēs gan smilšu mākslinieks Elmārs Gaigalnieks, gan mākslinieces Agita Zālīte, Zinaīda Ceske un Zanda Puče. Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, visās akcijas norises vietās bez maksas būs pieejamas krāsas, otas un papīrs.Paralēli akcijas Glezno visi! norisei, Siguldas Svētku laukumā no plkst. 9.00 līdz 16.00 notiks Rudens gadatirgus, kurā būs iespējams iegādāties amatnieku, mājražotāju un zemnieku gādātos labumus. No plkst.11.00 līdz 14.00 norisināsies aizraujoša gadatirgus kultūras programma Izkrāso Siguldu!, kurā ar dažādām aktivitātēm pasākuma apmeklētājus pārsteigs Siguldas novada amatiermākslas kolektīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja