Evas Narunovskas biznesa niša - IT risinājumu pakalpojumi -, no vienas puses, ir sarežģīta un piņķerīga. Pats produkts daudziem arī nav tik viegli saprotams, kā, piemēram, karsti šokolādes mafini. No otras puses, ņemot vērā darbaroku deficīta pieaugumu, to aizstājošās informācijas tehnoloģijas ir ļoti perspektīva un naudietilpīga izvēle. Evas biznesu atzīstu par Perspektīvāko startu. Romāns Ruzins ar savu pieeju biznesam atgādina veco labo pasaku - kā ezis ar zaķi skrējās. Un, proti, kamēr vieni aizcilpo vēja ātrumā visiem pa priekšu, bet aiz trijiem ceļa stabiem jau ir noguruši un atvelk elpu, ezis nepaguris tik soļo un soļo, un tad vēl galu galā izrādās, ka talkā ņemta viltība un ezis nebūt nav viens. Tā var ļoti tālu tikt. Prātīgākais starts. Inga Munda - Atbildīgākā starta titula īpašniece - dzirkstī kā šampanietis, ir šarmanta, aizrautīga un apķērīga, un nav šaubu, ka viņa prot piešķilt dzirksteli saviem produktiem un aizraut ar tiem pat pasauli. Lūk, caur spēlēšanos var iemācīt svešas valodas un caur spēlēšanos var taisīt arī biznesu, kāpēc gan ne? Turklāt īstajos brīžos saglabājot biznesa nopietnības krampi. Sandis Tutins, kuram gribu piešķirt Radošākā starta nomināciju, ir gluži kā sadzīves pakalpojumu kombināts vienā personā. Viņš var visu - īsts Latgales vecis, kurš jau ir pierādījis, ka nav ko tur šķirot - šāda vai tāda biznesa niša. Galvenais ir rakt, un, ja pēkšņi klients viņam zvanīs, ka rīt tam vajag, piemēram, no viena staba uz otru pārcelt stārķa ligzdu, atbilde būs: izdarīsim.
Bez nosaukuma
Gints Zīverts manā skatījumā ir Enerģiskākais starts,
un ar savu taizemiešu ēdienu restorānu Kotai viņš sader kā
cimds ar roku. Abus caurstrāvo atvērtība, viesmīlība, laipnība, kas
uzrunā un liek restorānā iegriezties vēl un vēl. Un tas asumiņš,
kas piedien taizemiešu ēdieniem un padara tos īpašus, pašā Gintā ir
viņa apburošais smaids, kas biznesā ir varen labs aktīvs.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.