Sastāvdaļas: 2 ēd. kar. olīveļļas, 1 liels puķkāposts, 1 tējk. kumina sēklu (veselu), 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējk. maltu melno piparu, 180 ml bezpiedevu jogurta, 60 ml sadrupināta fetas siera, svaigas piparmētras, granātābola sēklas.
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Ieziež cepamplāti ar 1 ēdamkaroti eļļas.
2. Sadala puķkāpostu rozetēs, un tās apmaisa ar atlikušo eļļu, kuminu, sāli, pipariem. Kārto uz plāts un cep krāsnī 20-30 minūtes, līdz rozetes ir mīkstas un viegli apbrūnējušas.
3. Bļodā samaisa jogurtu un fetas sieru, un ar šo mērcīti pārlej siltos puķkāpostus. Pārkaisa sakapātas piparmētras un granātābola sēklas.