Sastāvdaļas: 8 mazi kabacīši vai cukīni (vai gan vieni, gan otri), 1-2 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ēdamkarote baltā balzametiķa, saišķītis svaiga timiāna, 120 g sadrupināta fetas siera, pēc garšas sāls un malti melnie pipari.
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kabačus gareniski sagriež četrās daļās, nogriež sēklu daļu, ja tāda ir, un sadala apmēram 5 cm garos gabalos.
2. Kabačus bļodā apslaka ar olīveļļu, balzametiķi, pārber ar sakapātu timiānu, sāli un pipariem. Viegli apmaisa.
3. Kabačus liek uz plāts un cep cepeškrāsnī apmēram pusstundu, līdz tie sāk apbrūnēt un kļūst mīksti. Tad liek bļodā un pārkaisa ar fetas sieru. Pasniedz karstus.