Latvieši priekšroku dod augļu un ogu garšai
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Zināšanai
Pēc ražošanas procesa jogurtus iedala dzīvajos un nedzīvajos.
Dzīvie tiek uzskatīti par veselīgākiem, bet tiem ir īsāks derīguma
termiņš.
Pēc konsistences izšķir ēdamos jogurtus, kas ir
biezi, līdzīgi desertam; dzeramos un jogurta dzērienus.
Par
jogurta dzimteni uzskata Balkānu reģionu, kur tas pazīstams vairāk
nekā 5000 gadu. Latvijas pircēju vidū jogurts iekaroja popularitāti
XX gadsimta 90. gados.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri