Sāļi cepumiņi mazam našķim
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Pikantie cepumi ar mocarellas sieru un itāļu garšv
Sastāvdaļas: 100 g miltu, 75 g sviesta, 1 ola, 2 tējk. auksta
ūdens, 2 tējk. sezama sēklu, šķipsniņa sāls, 1/2 tējk. cukura,
malti asie pipari, Twins Itāļu garšviela, mocarella
1. Olai
atdala baltumu no dzeltenuma.
2. Miltus izsijā kaudzītē, vidū
lej ūdeni un olas dzeltenumu, apkārt - sviestu, ar nazi visu sakapā
līdz graudainai konsistencei, pievieno sezama sēklas, sāli, cukuru,
tad samīca.
3. Mīklu atdzesē ledusskapī aptuveni stundu. Sieru
sagriež plānās šķēlēs un sadrupina.
4. Pāri palikušo olas
baltumu viegli saputo.
5. Kad mīkla atdzisusi, to izveltnē
apmēram 5 mm biezumā un izgriež aplīšus.
6. Cepumus pārsmērē ar
olas baltumu, uzkaisa garšvielas, pārkaisa ar drupināto mocarellu.
7. Liek cepties 180°C karstā cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes,
līdz cepumi zeltaini brūni.
Sāļie cepumi ar cieto parmezāna sieru
Sastāvdaļas: 125 g miltu, 100 g parmezāna siera (der arī citi
cietie sieri), 80 g sviesta, šķipsniņa sāls, 1 ola, šķipsniņa
piparu, šķipsniņa muskatrieksta, Santa Maria Roasted Cumin and
Pepper garšviela
1. Miltus izsijā, tiem pievieno samīcītu
sviestu, sāli, smalki rīvētu cieto sieru, visu samīca.
2. Mīklu
izveltnē apmēram 5 mm biezumā un no tās griež cepumus.
3. Olu
sakuļ, pārsmērē cepumus, pārkaisa ar garšvielām.
4. Cep
cepeškrāsnī 180°C temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz cepumi
iegūst zeltaini brūnu nokrāsu.
Siera standziņas ar vasabi sezama sēkliņām
Sastāvdaļas: kārtainā mīkla, 1 ola, parmezāna tipa
cietais siers, Santa Maria Wasabi & Sesame
garšviela
1. Kārtaino mīklu izveltnē apmēram 5 mm
biezumā.
2. Smalki sarīvē cieto sieru.
3. Olu saputo un ar
to pārsmērē mīklu, tad pārkaisa ar sieru un garšvielām.
4.
Mīklu sagriež garenās strēmelēs un satin standziņas.
5. Liek
cepties 180°C temperatūrā, līdz standziņas kļūst zeltaini brūnas,
aptuveni 10 min.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!