Vēl šovasar jāpaspēj pagatavot!
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Zemeņu - tomātu gaspačo
4 personām vajadzēs: 800 g zemeņu, 3 vidēja lieluma tomāti, 1
paprika, 1 neliels sīpols, 1 daiviņa ķiploka, 5 lapiņas piparmētru,
1 tējk. pētersīļu zaļumu, sāls pēc garšas, šķipsniņa svaigi maltu
melno piparu
1. Noblanšē tomātus un papriku, nomizo.
2.
Papriku sagriež kubiņos, zaļumus sasmalcina, zemenēm noņem
kauslapiņas. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina.
3. Visas
sastāvdaļas (izņemot papriku un zaļumus) sablendē kopā ar
garšvielām līdz krēmveida konsistencei, iemaisa papriku.
4.
Pasniedz aukstu, pārkaisītu ar zaļumiem.
Bez nosaukuma
4 personām vajadzēs: 700 g zemeņu, 2 īsie gurķi, 2 ēd.k. medus
vai cukura, 3 ēd.k. svaigi spiestas citronu sulas, 200 g bieza
bezpiedevu jogurta, 2 saujas ledus
1. Blenderī liek ogas,
medu, nomizotus gurķus, nomizotus ābolus, citronu sulu un
ledu.
2. Visu sablenderē, līdz veidojas krēmīga konsistence.
3. Svaigu zemeņu vietā pat labāk izmantot saldētas ogas, tad
smūtijs būs vēl atvēsinošāks.
Bez nosaukuma
4 personām vajadzēs: 4 vistas filejas, 300 g svaigu zemeņu, 70 g
(vai 1/2 no kāta) rabarberu, 2 tējk. sakapāta bazilika, 1 tējk.
sakapātas piparmētras, 3 tējk. balzametiķa, pa šķipsnai jūras sāls
un svaigi maltu melno piparu, 1 tējk. cukura.
Salātiem:1 ēd.k.
mandeļu skaidiņu vai apgrauzdētu, sadrupinātu riekstu, 4 lielas
saujas spinātu lapiņu (var aizstāt ar rukolu vai citiem zaļumiem),
sakapāts baziliks, pētersīļi pēc garšas, 1 ēd.k. olīveļļas, sāls,
pipari pēc garšas
1. Zemenes un rabarberus sagriež smalkos
kubiņos, pievieno sasmalcinātos zaļumus, balzametiķi, sāli, svaigi
maltus melnos piparus, cukuru vai medu pēc izvēles. Visu
samaisa.
2. Nolej radušos šķidrumu (bet pašu salsu atstāj
pasniegšanai) un iemarinē tajā vistas fileju. Novieto ledusskapī uz
1 stundu, lai garšas savelkas.
3. Cep vai grilē no abām pusēm
gatavu.
4. Gatavo spinātu salātus - spinātus kārtīgi nomazgā un
nosusina.
5. Zaļumus sablendē ar eļļu, sāli, pipariem un sajauc
ar spinātiem un mandeļu skaidiņām.
4. Vistas fileju kārto uz
šķīvja kopā ar salātiem un zemeņu salsu.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri