Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Radio Naba 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu 2 Naba plates

LR 6 - LU Radio Naba savu 22. gadadienu sagaidīs ar koncertnotikumu 2 Naba plates šī gada 30. novembrī Angāra koncertzālē (Tallinas ielā 2) plkst. 19.00. Programmu veidos muzikālās apvienības DJ Krankenwagen plates Lēnā palīdzība un grupas Effekts plates Zudusī paaudze prezentācijas uzvedumi, informēja radio pārstāvji

Radio Naba 22. gadadienu sagaidīs ar plašu notikumu programmu: fotoizstādes par tēmu Šķiro atklāšana (27. novembrī, LU Zinātņu mājā); 2 Naba platesDJ Krankenwagen un Effekts (30. novembrī, Angāra koncertzālē), Tiešraides koncertmaratons (1.decembrī, Radio Naba programmā un REplay.lv); dāņu grupas Efterklang koncerts (6. decembrī, Angāra koncertzālē).

Grupa DJ Krankenwagen tieši desmit gadus pēc pirmā albuma izdošanas nāk klajā ar otro studijas albumu Lēnā palīdzība. Albums populārākajās straumēšanas platformās tiks publicēts 11. novembrī, kam sekos koncertuzvedums 30. novembrī. Koncertuzvedumā piedalīsies koris Dziesmuvara, kā arī gaidāmi citi, ļoti īpaši viesi. Grupa DJ Krankenwagen jaunajā albumā vēsta: "Mēs nākam lēni, tik lēni, tik lēni, bet tu mūs labāk nesteidzini, jo, kad mēs nonāksim galā pie tevis, mēs noteikti palīdzēsim."

Effekts debijas albums Zudusī paaudze ir manifests sevis kā pašpietiekamas būtnes atzīšanai. Pēdējo divu gadu meklējumi grupu ir aizveduši nopietnākā un introspektīvākā rokmūzikā bāzētā skanējumā. Albums straumēšanas platformās tiks publicēts 6. novembrī. Koncertuzvedums 30. novembrī būs grupas pirmā uzstāšanās ar jauno skanējumu.

Koncertnotikums paredz iespaidīgus scenogrāfiskus un audiovizuālus risinājumus. Tikai koncertnotikumā apmeklētājiem vinila plates būs pieejamas ar papildus labumiem.

Biļetes uz pasākumu pieejamas ticketshop.lv.

Abas muzikālās apvienības – DJ Krankenwagen un Effekts – savulaik ir uzvarējušas Radio Naba organizētājā jauno mūzikas grupu konkursā Hadrons, savukārt jaunās plates izdod Nabamusic.

LR6 - LU Radio Naba ir atvērts, nekomerciāls medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Radio Naba ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. Naba ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. Programmā klausītājiem pieejami vairāk nekā 50 regulāri raidījumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja