Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

GREDZENS PIRKSTĀ. Amerikāņu aktrise Emma Robertsa, kura daļai auditorijas ir pazīstama labāk nekā viņas tante Džūlija, ir saderinājusies. Savā Instagram kontā šausmu filmu zvaigzne ir nopublicējusi selfiju ar līgavaini Kodiju Džonu un gredzenu pirkstā, pirms viņas "mamma to ir izstāstījusi visai pasaulei". Cilvēki runā, ka šī piebilde varētu būt atsauce uz gadījumu pagājušā gada sākumā, kad aktrises māte Kellija Kaningema atklāja pasaulei viņas (toreiz divgadīgā) dēla Roda seju bez atļaujas.

PINGPONGS. Kinozvaigzne Timotijs Šalame atveidos panākumiem bagāto galda tenisa spēlētāju Mārtiju Reismenu sporta drāmā Diženais Mārtijs/Marty Supreme, tādējādi turpinot savu biogrāfisko filmu sēriju. Viņa aktuālo projektu vidū ir arī muzikālā drāma Pilnīgi nezināms/A Complete Unknown, kurā amerikāņu un franču aktieris spēlē mūzikas leģendu Bobu Dilanu un kuras uzņemšanā iesaistītie cilvēki pirms kāda laika nedaudz pabojājuši viņa reputāciju, atklājot, ka Timotijs Šalame esot īsta dīva – vārda ne tajā labākajā nozīmē.

KŪKAS GABALS. Ar baltas krāsas torti, garnētu ar rozā krāsas apsveikuma tekstu, amerikāņu aktrise un dziedātāja Selīna Gomesa ir nosvinējusi ASV televīzijas balvas Emmy nomināciju kategorijā Labākā aktrise komēdijas seriālā par lomu daudzsēriju filmā Tikai slepkavības ēkā/Only Murders in the Building, kas kļuva par vienu no līderēm saņemto nomināciju ziņā (21). To apsteidza tikai drāma Sjoguns/Shōgun (25) un komēdija Lācis/The Bear (23). Šīs prestižās balvas pasniegšanas ceremonija risināsies 15. septembrī Losandželosā.

MILJARDA STRAUMĒJUMU slieksni ir pārkāpusi repera Bad Bunny dziesma Vete. Tā ir jau sešpadsmitā puertorikāņu mākslinieka kompozīcija, kas sasniegusi tādu virsotni. Tikpat daudz dziesmu miljardnieču ir vēl tikai Riannai un Dreikam.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Patiesība un pisuārs

Dokumentālās filmas Jau(n)radīts režisore Barbara Visere (58) par slavenāko tualetes podu pasaulē, detektīvu darbu mākslā, nozares mītiem, politiku un meliem.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata