Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bez nosaukuma

TALSI. Pašiem savs Oskars

Oskars nav kāds skolas smukulītis, bet gan Talsu Kristīgās vidusskolas jau 8. Oskara balvas pasniegšanas ceremonija, viens no grandiozākajiem pasākumiem skolā.

Balvas sadalījām 16 nominācijās: Labākā vidējā atzīme, Lielākais izrāviens, Patīkamākais un efektīvākais jaunums skolā, kā arī visu iemīļotākā balva - Skolotāju un skolēnu izteicieni, kas jau papildina joku stūri arī pielikumā Skolas Diena. Gribas uzsist pašiem pa plecu, jo 6 no 16 Oskariem ieguva mana 12. klase, turklāt balvu par skolas vārda nešanu pasaulē ieguvu, tieši pateicoties reportieres darbam laikrakstā Diena!

Pauzes aizpildīja klašu priekšnesumi: reklāmas, īsfilmas, filcētu un adītu tērpu modes skate, pop-iela, melodiskas dziesmas un arī kārtīgs roka gabals. Ziemeļbrieža vietā izmantojot ragainu riteni, mūs apsveica arī Ziemassvētku vecītis.

Ballē pēc pasākuma notika loterija, kurā biļetes pelnīja dejojot. Dejotāji devās mājās ar saldumiem, eglīšu rotājumiem, augļiem, ragaviņām, bet vislaimīgākā noteikti bija Dana, kuras laimētais bērnu trīsritenis nākamajā dienā pārvērtīsies par jaunu kalnu velosipēdu.

Sabīne Krūkle, Talsu Kristīgā vidusskola SMILTENE. Es skaistu vietu zinu...

Pagājis pusgads, kopš mācos kopā ar jaunajiem klasesbiedriem. Jau tagad šķiet, ka būs «slapjš» izlaidums, jo šķiet neiespējami izturēt divas nedēļas bez ikrīta samīļošanās ar klasesbiedriem. Tāpēc Ziemassvētkos aicināju klasesbiedrus pie sevis cept īpašas picas un papļāpāt par aizvadīto pusgadu. Jau gaidījām ciemos arī audzinātāju, bet tad pie mums ieradās pats Salavecītis! Kā mazi bērni priecājāmies par šo pārsteigumu! Salavecītis bija pārsteidzoši nepiekāpīgs - lika mums skaitīt dzejoļus, dziedāt, līdz saskatījām Salavecīša līdzību ar mūsu pašu audzinātāju! Tas bija viens no visīstākajiem Ziemassvētku brīnumiem, ko esmu piedzīvojusi šogad! Un vēl. Iepriekšējā nedēļā rakstīju, ka mazajai Elizabetei nepieciešama palīdzība. Nupat uzzināju, ka visa vajadzīgā summa ir saziedota un mazās meitenes sapnis - staigāt - tiks piepildīts! Vēlu veiksmi mazajai meitenei!

«Es skaistu vietu zinu, tās nav šai pasaulē, tās nav ar zvaigžņu klajos, bet manā dvēselē...» tā es ar savu kori dziedāju Ziemassvētku koncertā. Ikvienam novēlu atrast harmoniju sevī un biežāk pamanīt labo sev apkārt!

Dita Pētersone, Smiltenes Centra vidusskola LĪVĀNI. Koru karu svētki

Sveiks! Ar ko Tev saistās Ziemassvētki? Kad biju mazāka, man ar šo vārdu asociējās dāvanas. Tagad galvā uzreiz vārdi: sniegputenis, ģimene, sirsnīgums, piparkūku cepšana, eglītes rotāšana, svētku sajūta... Varētu turpināt ilgi un dikti, bet visvairāk vēlos pastāstīt, kāds jauns vārds, kas apraksta Ziemassvētkus, man iešāvās prātā saistībā ar vārdu «klase». Aizvadītajā nedēļā notikušajos koru karos starp klasēm to sapratu. Tā svētku sajūta un Ziemassvētku noskaņa, ko radīja koncerts, aizēnoja kaut kur pazudušo sniegu, drūmo laiku un visu pārējo, kas darās aiz loga. Saliedētība, sirsnība un prieks valdīja manā skolā. Ceru, ka arī tev bija šī sajūta svētkos. Lai tā turpinās arī nākamajā - 2012. - gadā!

Irina Šahova, Līvānu 1. vidusskola

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?