Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bez nosaukuma

Lelde Lobodinska

ZZS

Ar savu piemēru

Diskusijās ar politikas skeptiķiem, kam liekas, ka tur visi ir slikti, vienmēr esmu uzdevusi jautājumu: kādēļ pats nekandidē un neved Latviju uz pareizā ceļa? Kandidējot vēlos parādīt, ka nav no kā baidīties. Vēlos, lai politika netiktu uzskatīta par netīru spēli, bet gan par atbildīgu un nopietnu darbu tautas labā. Sev un līdzcilvēkiem vēlos pierādīt, ka mūsdienu izglītības sistēma ir laba un manis iegūtais maģistra grāds ekonomikā devis pietiekami daudz kompetences, lai palīdzētu cilvēkiem. Ar savu piemēru aicinu jauniešus studēt, nevis doties darbā ārzemēs.

Normunds Aizpurs

SC

Vieta NATO

Gribu likt lietā savas zināšanas un pieredzi, lai stiprinātu valsts bruņotos spēkus, lai tiktu novērtēts karavīra darbs un garantēta sociālā aizsardzība pēc dienesta beigām. Mūsu virsniekiem NATO joprojām ir maz iespēju piedalīties stratēģijas un plānošanas līmenī. Resursu taupīšanai izveidojama kopīga AM un IeM mācību iestāde - Drošības akadēmija. Ja NBS grib no kāda atbrīvoties, atņem pielaidi valsts un NATO noslēpumiem, kaut arī cilvēks ir apmācīts, piedalījies misijās. Tas ir pazemojoši un izšķērdīgi, jo katra karavīra sagatavošanā ieguldīti līdzekļi.

Lolita Čigāne

Vienotība

Atklātums

Rādu piemēru, ka politikā jānāk jauniem cilvēkiem. Valsts uz saviem pleciem tālāk jānes mūsu paaudzei. Ir izšķirīgs brīdis, lai lauztu jauno cilvēku neticību valstij. Saeimā gribu strādāt Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā ar naudas ietekmi politikā mazinošiem, pilsonisko iniciatīvu un biedrošanos veicinošiem likumiem. Strādāšu, lai visi balsojumi Saeimā būtu atklāti, lai būtu mazāki vēlēšanu apgabali un ikviens pilsonis zinātu, kas viņu pārstāv. Nepieciešama dubultpilsonība ar ES, NATO dalībvalstīm, lai noturētu pašlaik no Latvijas aizbraukušos.

Anatolijs Pušņakovs

PCTVL

Taisnīga rīcība

Politikā eju tāpēc, ka taisnīgums man ir svēts. Vārdā «taisnīgums» jau ir ieprogrammēta rīcība - rīcība, kas no cilvēka prasa aktivitāti un liek veikt pārmaiņas sabiedrības labā. Dzīvojot Latgalē, ik dienas redzu bezcerību un nogurumu, ko izraisa bezdarbs un pie varas esošo bezatbildīgie lēmumi. Saņemot vēlētāju atbalstu, cīnīšos par to, lai visiem Latvijas iedzīvotājiem dzīve kļūtu labāka. Es strādāšu tā, lai varētu šo valsti nodot mūsu bērniem pārtikušu un cerību pilnu.

Jānis Tomels

VL-TB/LNNK

Profesija - politiķis

Politika mani vienmēr ir interesējusi, 1996. gadā ieguvu maģistra grādu politikas zinātnē, un politika oficiāli ir mana specialitāte, gandrīz 10 gadus mācu politiku studentiem augstskolā. Esmu bijis tieslietu ministra Gaida Bērziņa politiskais padomnieks, un par savu sasniegumu uzskatu MK noteikumu Nr. 296 otrā pielikuma papildināšanu ar būtisku to profesiju skaitu, kam tagad vajag zināt latviešu valodu noteiktā līmenī. Uzskatu, ka politikā jāiet cilvēkiem, kurus interesē politika un kas to ir studējuši - tad vairāk būs profesionālu, mazāk gadījuma politiķu.

Egils Valeinis

Par labu Latviju!

Atbalstu medicīnai

Būdams P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikas vadītājs, iesaistos politikā, lai risinātu situāciju, kurā veselības aprūpes sistēma ir atstāta pabērna lomā. Uzskatu, ka 10. Saeimas laikā jāpanāk, lai medicīnas finansēšanai tiktu ne mazāk kā 5% no IKP, kā to paredz mūsu apvienības programma. Mediķi ir gatavi nodrošināt palīdzību pacientiem, tomēr ierobežotie līdzekļi to liedz. Ja panāksim, ka Latvijas medicīnai piešķir tikpat lielu finansējumu kā citās ES valstīs, Latvijas medicīna tiks sakārtota un spēs darboties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?