Il Fojonco, Lambrusco Gasparossa di Castelvetro, Riunite. Lambrusko, kuru pazinuši jau etruski vairāk nekā pirms 2000 gadiem, ir visplašāk pazīstamais vīns no Emīlijas-Romanjas reģiona Itālijā. Šis reģions tiek dēvēts par Itālijas maizes grozu, šeit top tādas plaši pazīstamas un gardas lietas kā Parmigiano Reggiano siers, Prosciutto di Parma šķiņķis un Balsamic Vinegar etiķis.
Lambrusko vīns ir demokrātisks, maigi dzirkstošs dzēriens, es pat teiktu - dzēriens fonā vai fonam, kurš nebūtu paredzēts padziļinātai ķidāšanai vai analizēšanai un noteikti nebūtu glabājams, jo labāks tas nekļūs, tas jābauda tagad un tūlīt, tā mūžs ir 1-2 gadi.
Fontanafredda Asti. Šis vīns tapis no izteikti aromātiskajām Moscato vīnogām Fontanafredas vīndarītavā, kas ir viena no pazīstamākajām Asti un arī dižciltīgā Barolo ražotājām.
Asti ir pietiekami izsmalcināts, apveltīts ar maigu akāciju un medus aromātu, tas radīts izbaudīšanai un noderēs neskaitāmiem dzīves gadījumiem. Lai arī vīnā jūtam pamatīgu salduma devu, tā dzirkstošā daba mūs spirdzinās, protams, iepriekš nedrīkst piemirst veikt atdzesēšanas procedūru.