Feldmanes risoto
Sastāvdaļas: risoto rīsi, burkāni, sīpoli, baklažāni, sviests, eļļa, pesto mērce, rozīnes, karijs, sāls, pipari
Kā pagatavot? Katliņā vāra rīsus, līdz tie ir pusgatavi. Sarīvē burkānus, sagriež gabaliņos sīpolus un baklažānus. Liek dziļā pannā cepties, pirms tam uzliek uz pannas nedaudz taukvielu - eļļu un piciņu sviesta (ja lieto abus, dārzeņi iegūst labāku garšu). Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, tiem pievieno pusvārītos rīsus, pieber sāli, piparus un kariju. Cep, līdz rīsi mīksti. Īsu brīdi pirms rīsi gatavi, pannā ieber sauju iepriekš pāris minūšu karstā ūdenī pamērcētu rozīņu. Kad risoto gatavs, tam pieliek ēdamkaroti pesto. Rozīnes un mērce piedod ēdienam pikantumu.