Gundara Āboliņa vinegrets
Pagatavošana. Sīpolu, izvārītu un nomizotu kartupeli un burkānu sagriež mazos kubiņos. Tāpat sagriež bieti un sālītu gurķi. Ja liek sālītu, nevis marinētu gurķi, nebūs jāber sāls. Dārzeņiem pieliek šķipsniņu skābētu kāpostu un pievieno mazliet Extra virgin olīveļļas un tējkaroti ķirbju eļļas. Ja vēlas, var pievienot arī pussaujiņu linsēklu vai kviešu klijas. Salātiem pārkaisa svaigas timiāna lapiņas, samaisa. Atstāj, lai garšas nedaudz savelkas. Mazsālītu siļķes fileju liek garenā traukā, pārkaisa ar samaltu koriandru un pārlej ar olīveļļu un ķirbju eļļu. Uzkaisa timiānu. Blakus zivij servē vinegretu.