Horoskopi
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ziemassvētku galamērķi
Disnejlenda Parīzē
Pasaku varoņu pilsētiņa Disnejlenda Parīzē
šogad svin divdesmito dzimšanas dienu un piedāvā īpašu svētku
noskaņu un pasākumus. Ziemassvētkos Disnejlenda ietērpusies īpaši
krāšņi. Milzu egle, tūkstošiem mirdzošu gaismiņu, grezna iemīļoto
multiplikācijas tēlu parāde, atrakcijas un iespēja tikties ar
Ziemassvētku vecīti. Svētku noskaņas Disnejlendā valdīs līdz pat 6.
janvārim.
Svētku tirdziņi Berlīnē
Berlīne ir izslavēta ar
daudzveidīgajiem Ziemassvētku tirdziņiem. Pirmssvētku laikā to ir
ap 50, un daudzi darbojas līdz pat janvāra sākumam. Lielie un
krāšņie apmetušies pilsētas centra laukumos, bet tematiskie -
mazākās ieliņās, muzejos un pie mākslas galerijām. Berlīnē varat
izbaudīt dažādas noskaņas, ir daudz jautru atrakciju
bērniem.
Santaklausa mītne Lapzemē
Netālu no Polārā loka
atrodas Santaklausa ciemats, kur mīt galvenais dāvanu pavēlnieks un
viņa čaklo rūķu komanda. Ja mēs nekad neesam droši, vai
Ziemassvētku vakars pienāks sniegots vai tomēr pelēks un lietains,
tad Lapzemē nokļūsiet īstā ziemas brīnumzemē, kur vidējā gaisa
temperatūra decembrī ir no mīnus 10 līdz 20 grādiem. Būs iespēja
sastapties ar Santaklausu, izvizināties ziemeļbriežu vai sniega
suņu haskiju pajūgos.
Bez nosaukuma
Aiciniet bērnus kļūt par saldumu burvjiem - šī vienkāršā trifeļu
recepte būs pa spēkam arī mazajiem palīgiem.
Nepieciešams 20
trifeļu pagatavošanai:
200 g 70% šokolādes
85 ml saldā
krējuma
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
kokosriekstu skaidiņas,
kakao pulveris, sezama sēkliņas, sarīvēta baltā šokolāde, krāsainie
cukurgraudiņi, sasmalcināti rieksti u. c.
dekorēšanai
Pagatavošanas laiks: 24 h, darbam ~25
minūtes
Šokolādi, krējumu un vaniļas esenci ūdens peldē
izkausējiet un rūpīgi izmaisiet, līdz iegūstat viendabīgu masu.
Ļaujiet atdzist un ielieciet ledusskapī uz 1,5 h
atdzesēties.
Ņemiet nelielu saldējuma bumbu veidošanas vai
melones griešanas karoti un no masas veidojiet bumbiņas. Ļaujiet,
lai bērni konfektes apviļā dekoros, un lieciet uz gludas virsmas,
kas pārklāta ar cepampapīru, atdzesēties ledusskapī apmēram uz
vienu diennakti. Saiņojiet kārbās un pārsieniet ar greznu lenti, un
redzēsiet, kā saņēmēja seja atplauks priecīgā smaidā!
Avots un
foto - www.bbcgoodfood.com
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri