Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 14. novembris
Fricis, Vikentijs

Horoskopi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Ziemassvētku galamērķi

Disnejlenda Parīzē
Pasaku varoņu pilsētiņa Disnejlenda Parīzē šogad svin divdesmito dzimšanas dienu un piedāvā īpašu svētku noskaņu un pasākumus. Ziemassvētkos Disnejlenda ietērpusies īpaši krāšņi. Milzu egle, tūkstošiem mirdzošu gaismiņu, grezna iemīļoto multiplikācijas tēlu parāde, atrakcijas un iespēja tikties ar Ziemassvētku vecīti. Svētku noskaņas Disnejlendā valdīs līdz pat 6. janvārim.

Svētku tirdziņi Berlīnē
Berlīne ir izslavēta ar daudzveidīgajiem Ziemassvētku tirdziņiem. Pirmssvētku laikā to ir ap 50, un daudzi darbojas līdz pat janvāra sākumam. Lielie un krāšņie apmetušies pilsētas centra laukumos, bet tematiskie - mazākās ieliņās, muzejos un pie mākslas galerijām. Berlīnē varat izbaudīt dažādas noskaņas, ir daudz jautru atrakciju bērniem.

Santaklausa mītne Lapzemē
Netālu no Polārā loka atrodas Santaklausa ciemats, kur mīt galvenais dāvanu pavēlnieks un viņa čaklo rūķu komanda. Ja mēs nekad neesam droši, vai Ziemassvētku vakars pienāks sniegots vai tomēr pelēks un lietains, tad Lapzemē nokļūsiet īstā ziemas brīnumzemē, kur vidējā gaisa temperatūra decembrī ir no mīnus 10 līdz 20 grādiem. Būs iespēja sastapties ar Santaklausu, izvizināties ziemeļbriežu vai sniega suņu haskiju pajūgos.

Bez nosaukuma

Aiciniet bērnus kļūt par saldumu burvjiem - šī vienkāršā trifeļu recepte būs pa spēkam arī mazajiem palīgiem.
Nepieciešams 20 trifeļu pagatavošanai:
200 g 70% šokolādes
85 ml saldā krējuma
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
kokosriekstu skaidiņas, kakao pulveris, sezama sēkliņas, sarīvēta baltā šokolāde, krāsainie cukurgraudiņi, sasmalcināti rieksti u. c. dekorēšanai
Pagatavošanas laiks: 24 h, darbam ~25 minūtes
Šokolādi, krējumu un vaniļas esenci ūdens peldē izkausējiet un rūpīgi izmaisiet, līdz iegūstat viendabīgu masu. Ļaujiet atdzist un ielieciet ledusskapī uz 1,5 h atdzesēties.
Ņemiet nelielu saldējuma bumbu veidošanas vai melones griešanas karoti un no masas veidojiet bumbiņas. Ļaujiet, lai bērni konfektes apviļā dekoros, un lieciet uz gludas virsmas, kas pārklāta ar cepampapīru, atdzesēties ledusskapī apmēram uz vienu diennakti. Saiņojiet kārbās un pārsieniet ar greznu lenti, un redzēsiet, kā saņēmēja seja atplauks priecīgā smaidā!
Avots un foto - www.bbcgoodfood.com

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?