Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Horoskopi

19. augustā homo ecos:

www.homoecos.lv

Ir tik daudz iemeslu, lai vēlētos kļūt par uzņēmēju. Un ir vēl vairāk labu iemeslu, lai vēlētos kļūt par videi draudzīgu uzņēmēju. Varbūt mēģini samazināt sava uzņēmuma negatīvo ietekmi uz vidi? Iespējams, tev ir fantastisks priekšlikums, kā pārvarēt globālo sasilšanu, vai tu vienkārši gribi pārcelties uz laukiem un izveidot savu ekoloģisko lauksaimniecību… Bet varbūt esi beidzis studēt, tomēr nevēlies strādāt biroja darbu no plkst. 9.00 līdz 17.00? Zaļajā stāvā aicinām uz pasākumu Zaļā uzņēmējdarbība. Pasākumā varēs uzzināt, kas ir videi draudzīgs projekts un uzņēmums, kā arī to, kas ir programma Erasmus+, Eiropas Jaunatnes portāls un Eurodesk. Vairāk informācijas homo ecos: interneta vietnē!

22. augustā Ziemupes jūrmalā

www.ziemupe.ciemos.lv

Pasākums plānots ne tikai muzikāls, bet izzinošs, un par pasākuma vadmotīvu izvēlēts zalktis. Šogad Ziemupē varēs satikt: Katlkalna folkloras kopu Rāmupe, mūzikas grupu LATA DONGA, jauniešu pūtēju orķestri Auce, folkloras kopu Sudobri, folkloras kopu Kurtuove (Lietuva), Janu Egli, Jāni Rūci, Inetu Stadgali, Sanitu Stepenu, Daci Metēju, Valteru Artūru Vītolu ar radiem un draugiem (Pūķspārna vasaras skola), loka šāvēju klubu Curland, Ilzi Vainovsku (zīmols Noķerts Liepājā), dzintara un seno rotu meistaru Valsentinu Dilginu (Lietuva), Mairu Rībenu (Akmens raksti), Voldi Prancānu (biedrība Viedums). Būs iespējams noskatīties populārzinātnisko dokumentālo filmu Kurši. Par vēdera labsajūtu rūpēsies kafejnīca Kursas putni.

29. augustā Mazirbē

www.bbultramarathon.com

Aicinām apskriet Kolkas ragu un iesakām to darīt basām kājām, jo skrējēju vērtēšana notiks atsevišķi tiem, kas skries basām pēdām. Krasts ir smilšains, bez akmeņiem, upes šajā posmā ir brienamas, un distance līdzjutējiem ērti pieejama, lai atbalstītu un uzmundrinātu. Pēc lieliski pavadītas dienas vakarā būs iespēja atpūsties pie ugunskura, jo šajā pašā vakarā notiks Senās uguns nakts, kad saulrieta laikā Baltijas jūras krastā ikviens tiek aicināts iedegt ugunskuru, simbolizējot apņemšanos rūpēties par Baltijas jūru un vienlaicīgi atvadoties no vasaras. Piesakies!

4. un 5. septembrī Kalnciems-Jelgava

www.piedzivojumagars.lv

Septembrī Gara pastaiga dodas izpētīt Lielupes kreiso krastu: iesim pret Lielupes straumi Kalnciema un Svētes pusē. Izbridīsim cauri agra rudens ziedu pļavām un ceram piekļūt tuvu Kaigu purvam un karjeriem ap tiem, bet tuvāk nekā parasti būsim noteikti. No cilvēces piemirstā Kalnciema muiža un Jelgavas aizvestais lidostas skrejceļš. Daudz Lielupes, mazliet Svētes un Jelgavas pilsēta. Tavam fotoaparātam tas patiks. Nakšņosim pie dabas zem tenta loksnes un izbaudīsim āra virtuves burvību. Sarunas un klusuma brīži garām pārdomām. Kopējais ceļa garums 35 km, sadalīts divās dienās. Jāpiesakās: [email protected] vai 263 263 69!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labotāja ar lielo sirdi

Mēs esam viņu redzējuši daudzos seriālos un kinodarbos. Viņa ir jauna, spara pilna, pasauli redzoša. Ar ienākumiem, izglītību, dzīvesvietu, mīļoto vīrieti, ar kuru izveidojies attiecību kala...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?